Κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το νομισματοκοπείο

EUROKINISSI

Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή δημοσίευμα που ανέφερε πως ο Αλέξης Τσίπρας είχε δώσε το καλοκαίρι εντολή στην ΕΥΠ να φυλάσσεται το νομισματοκοπείο

Για οσμές κατάλυσης της Δημοκρατίας κάνει λόγο η ΝΔ με αφορμή δημοσίευμα που ήθελε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να δίνει εντολή σε άνδρες της ΕΥΠ για ενίσχυση της φύλαξης του νομισματοκοπείου το περασμένο καλοκαίρι. "Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου αποκαλύπτει, σήμερα, μέσω της ιστοσελίδας του πως o πρωθυπουργός, με εντολή του στην ΕΥΠ, απέτρεψε την κατάληψη του Νομισματοκοπείου από τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ" αναφέρει η ΝΔ.

"Θα μπορούσε να είναι αστείο, όμως πρόκειται για μια πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση με οσμές κατάλυσης της Δημοκρατίας. Αναμένουμε, από το Μαξίμου και προσωπικά από τον πρωθυπουργό, άμεσα εξηγήσεις", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, που μέσω του γραφείου Τύπου του σημείωσε: "Αντί η ΝΔ να ασχολείται με τις γελοιότητες περί Νομισματοκοπείου, θα μπορούσε να μας εξηγήσει γιατί συνεχίζει να καλύπτει ακόμα και σήμερα το στέλεχος της κ. Παπασταύρου".

Πηγή: ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ADVERTISING

SHARE: