Κώστας Μπακογιάννης: Η πρώτη αντίδραση για τη νέα άδεια Κουφοντίνα

Κώστας Μπακογιάννης: Η πρώτη αντίδραση για τη νέα άδεια Κουφοντίνα
First two-days time off from prison for the member of the Revolutionary Organization 17 November, Dimitris Koufontinas, in Korydallos, Athens, on November 9, 2017 / , , , 9 , 2017 Nikos Libertas / SOOC

Η είδηση της χορήγησης νέας 48ωρης άδειας στο Δημήτρη Κουφοντίνα, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Κώστα και της Ντόρας Μπακογιάννη

Με μία ανάρτηση στο Facebook, o Κώστας Μπακογιάννης εξέφρασε την αντίδρασή του στη νέα άδεια που θα πάρει ο δολοφόνος του πατέρα του, Δημήτρης Κουφοντίνας.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ανέβασε στο προσωπικό του λόγαριασμό μια παλιά οικογενειακή φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται ο πατέρας του Παύλος, η μητέρα του Ντόρα, η αδελφή του Αλεξία και ο ίδιος. Την φωτογραφία συνοδεύει η λεζάντα: “Εμείς κρατάμε αυτό που μας άφησε. Και ναι, έχουμε κερδίσει”.

Ντόρα: Η ελληνική κοινωνία προσβάλλεται βάναυσα

Στο άκουσμα της είδησης για τη χορήγηση άδειας στον εκτελεστή της “17Ν” άμεση και έντονη ήταν η αντίδραση και της Ντόρας Μπακογιάννη.

Σε ανάρτησή της στο twitter, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας γράφει: “Ο Δ. Κουφοντίνας για δεύτερη φορά βγαίνει αύριο από τη φυλακή.  Όσες φορές και αν βγει η ελληνική κοινωνία και το περί δικαίου αίσθημα θα συνεχίσει να προσβάλλεται βάναυσα. Οι οικογένειες των θυμάτων δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και ξέρουμε ότι δεν είμαστε μόνοι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα