Κουίκ για διαπραγμάτευση: Μας χαλάει να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα 1-0;

Κουίκ για διαπραγμάτευση: Μας χαλάει να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα 1-0;

"Θέμα ημερών ο έντιμος συμβιβασμός", σύμφωνα με τον υφυπουργό Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ. Η ποδοσφαιρική του απάντηση, όταν ρωτήθηκε για το πόσο καλή θα είναι η συμφωνία

Ο υφυπουργός Επικρατείας παρά τω πρωθυπουργώ για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Τέρενς Κουίκ, από τη Λευκάδα όπου παρέστη ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού στις εκδηλώσεις για την προστάτιδα του νησιού Παναγία Φανερωμένη, απαντώντας σε ερωτήσεις των τοπικών ΜΜΕ είπε: «Είναι θέμα ημερών η αναγγελία μιας συμφωνίας. Ενός έντιμου συμβιβασμού. Στο τέλος της τετραετίας θα αποδώσουμε λογαριασμό με το κεφάλι ψηλά. Θα έχουμε κάνει πράξη αυτά που υποσχεθήκαμε».

Απαντώντας «σχηματικά», όπως το διατύπωσε ο ίδιος στην ερώτηση «πόσο καλή θα είναι η συμφωνία», σημείωσε: «Υπάρχει μια πίεση και μια απαίτηση να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα με 4-0. Μας χαλάει να την κερδίσουμε με 1-0 ή 2-1;».

Στην ερώτηση «αν έχει κάποιο σχόλιο για το θέμα της κ. Παναρίτη», ο κ. Κουίκ είπε τι σε ανάλογη ερώτηση στην Κεφαλονιά «απάντησα ότι δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο επειδή είμαι μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου».

Πρόσθεσε ότι «παρ' όλα αυτά, όμως, οφείλω να σας πω ότι ως Ανεξάρτητος Έλληνας δεν με καλύπτει η τοποθέτησή της στο ΔΝΤ. Θα διευκόλυνε αν η ίδια απέσυρε το διορισμό της. Αν δεν το κάνει, θα πρέπει να αναληφθούν κυβερνητικές πρωτοβουλίες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ανεξάρτητοι Έλληνες

ADVERTISING

SHARE: