Κούλογλου: Φοβάμαι 'δικαστικό πραξικόπημα' με αφορμή τη novartis

ΑΘΗΝΑ-Σε εκδήλωση του TVXS , με θέμα: «Παραγωγική Ανασυγκρότηση: Η πρόκληση της επόμενης μέρας» στο Πολεμικό Μουσείο// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.(EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
ΑΘΗΝΑ-Σε εκδήλωση του TVXS , με θέμα: «Παραγωγική Ανασυγκρότηση: Η πρόκληση της επόμενης μέρας» στο Πολεμικό Μουσείο// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.(EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Από την ίδια τη δικαιοσύνη φοβάται την "εκτροπή" ο ευρωβουλευτής, που τονίζει πως "οι εισαγγελείς δεν υποστηρίζουν τους συναδέλφους τους"

Φόβους για δικαστικό πραξικόπημα και μάλιστα από τη δικαιοσύνη με αφορμή την υπόθεση Novartis εξέφρασε στο Ρ αδιόφωνο 24/7 από τους 88,6, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου.

Όπως είπε, οι εισαγγελείς δεν υποστηρίζουν τους συναδέλφους τους και η Ένωση Δικαστών ζητά να φύγει η υπόθεση από την εισαγγελέα διαφθοράς και να πάει σε εφέτη ανακριτή.

Για τη χθεσινή διαδικασία στη Βουλή, είπε ότι ζήσαμε τα απόνερα του παλιού πολιτικού συστήματος που έριξε τη χώρα στα βράχια και κάνει πως δεν γνωρίζει τίποτε.

Τόνισε ότι δεν υπήρξε καμία αυτοκριτική, ενώ η τοποθέτηση Σαμαρά, επιστρέφει σε εποχές παρακράτους. Μίλησε για ακροδεξιά σαμαρά μέσα στη ΝΔ που ενδεχομένως να έχει συνέπειες στην ενότητα του κόμματος.

Ακούστε τι δήλωσε ο ευρωβουλευτής:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οι τοποθετήσεις των εννέα και ένα υπόμνημα για τη Novartis στη Βουλή

Βουλή: Αρχίζει η ποινική διερεύνηση για 10 πολιτικά πρόσωπα στο σκάνδαλο της Novartis

ADVERTISING

SHARE: