Κουμουτσάκος: Κάλιο αργά παρά ποτέ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΦΟΡΕΙς, ΠΡΕΣΒΕΙς ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ( ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ9βουλευτης Ν.Δ)-ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΣ Ν.ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ . ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ(τμημα βιοκαλλιεργειας) -ΘΟΔΩΡΟ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΙΚΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗ(Βουλευτη ΣΥΡΙΖΑ)--ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ   ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΦΟΡΕΙς, ΠΡΕΣΒΕΙς ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ( ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ9βουλευτης Ν.Δ)-ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΣ Ν.ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ . ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ(τμημα βιοκαλλιεργειας) -ΘΟΔΩΡΟ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΙΚΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗ(Βουλευτη ΣΥΡΙΖΑ)--ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ EUROKINISSI

Στις 23 Δεκεμβρίου η σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής

Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, σχετικά με την απόφαση του Υπουργείου Εξωτερικών να συγκληθεί στις 23 Δεκεμβρίου το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής (Ε.Σ.Ε.Π.) σημείωσε ότι η κυβέρνηση επιτέλους αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα του αιτήματος της ΝΔ, ενόψει της κορύφωσης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.

Ειδικότερα ανέφερε:

«Ενόψει της κορύφωσης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, η Κυβέρνηση αντιλήφθηκε, επιτέλους, την ορθότητα και τη σοβαρότητα του επίμονου αιτήματος της Νέας Δημοκρατίας για σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής.

Έστω και αυτήν την τελευταία στιγμή, η συνεδρίαση του Ε.Σ.Ε.Π., θα συμβάλει στην υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτικών δυνάμεων, καθώς και στην ουσιαστική και νηφάλια συζήτηση για την πορεία του εθνικού θέματος.

Κάλιο αργά παρά ποτέ…».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυπριακό, Νέα Δημοκρατία

ADVERTISING

SHARE: