Κουμουτσάκος: Όχι σε επικοινωνιακές κινήσεις ρηχού εντυπωσιασμού

Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής "Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας σχετικά με τη συνεργασία στους τομείς Έρευνας και Διάσωσης", την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016.
.
Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής "Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας σχετικά με τη συνεργασία στους τομείς Έρευνας και Διάσωσης", την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016. . EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ για την κίνηση του Πάνου Καμμένου να προγραμματίσει συνεδρίαση επιτροπής της Βουλής στο Καστελόριζο

Για επικοινωνιακές κινήσεις ρηχού εντυπωσιασμού κάνει λόγο ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφορικά με την προγραμματισμένη από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, συνεδρίαση επιτροπής της Βουλής στο Καστελόριζο.

"Οι εξελίξεις που αφορούν στα εθνικά μας θέματα και γενικότερα τις υποθέσεις Εξωτερικής Πολιτικής είναι πολύ σοβαρές.

Απαιτούν από όλους σοβαρότητα, νηφαλιότητα και αίσθημα ευθύνης με μόνο γνώμονα το εθνικό συμφέρον", δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

Και πρόσθεσε: "Η Νέα Δημοκρατία, έχει ζητήσει την άμεση σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής, για μια σε βάθος ουσιαστική συζήτηση.

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε καμία επιπόλαια πρωτοβουλία, που θέλει να υποκαταστήσει την ουσία με επικοινωνιακές κινήσεις ρηχού εντυπωσιασμού".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βούτσης, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ 'έκοψαν' το σόου Καμμένου στο Καστελόριζο

Σόου Καμμένου στο Καστελόριζο

ADVERTISING

SHARE: