Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση δεν τήρησε καμία από τις υποσχέσεις της

Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση δεν τήρησε καμία από τις υποσχέσεις της
Parliamentary session in the plenum about the reserves of the municipalities, in the Parliament, Athens, Apr. 24, 2015 / , , 24 , 2015 Sooc

Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν τήρησε της υπόσχεσης της Θεσσαλονίκης, αλλά προχωρά στην λήψη νέων "αιματηρών" για το λαό μέτρων, τόνισε από το βήμα της Βουλής ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας στη συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως για τη διαπραγμάτευση υπογράμμισε πως πρώτον, στους 4 μήνες δεν υπήρξε καμία κατάργηση των μνημονίων.

Παράλληλα, η κυβέρνηση έβαλε στο πάγο τις εξαγγελίες της Θεσσαλονίκης και δεν τήρησε καμία από τις υποσχέσεις της. Την ίδια στιγμή, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αναλαμβάνει νέες δεσμεύσεις απέναντι στο ΝΑΤΟ. Ενώ, τέλος τόνισε πως η κυβέρνηση ετοιμάζει να υπογράψει την νέα συμφωνία με τους δανειστές, την ώρα που υποσχόταν να σκίσει το μνημόνιο.

Τα νέα μέτρα δεν θα προστεθούν απλά στα υφιστάμενα αντεργατικά μέτρα ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας τονίζοντας πως για το ΚΚΕ είναι απορριπτέα τόσο τα σχέδια των δανειστών όσο και της κυβέρνησης.

(Πηγή φωτογραφίας:  Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα