Κουτσούμπας: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν τα προληπτικά μέτρα

Κουτσούμπας: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν τα προληπτικά μέτρα
Συνάντηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Όσο κι αν εκφράζονται αντιρρήσεις, εκτίμησε ο γγ του ΚΚΕ, η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει τα όποια νέα μέτρα για το κλείσιμο της αξιολόγησης

Οι εξελίξεις βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης που παρέθεσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά. Ο Δ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε στα νέα αντιλαϊκά μέτρα ύψους 3,6 δισ. που βρίσκονται «στα σκαριά», στα εκλογικά σενάρια και στα σενάρια περί «συναίνεσης» αλλά και στη διέξοδο που προτείνει το ΚΚΕ.

“Όταν έρχεται η ώρα σηκώνουν το χεράκι τους και ψηφίζουν αυτά τα μέτρα” σχολίασε ο κ. Κουτσούμπας. Όπως είπε ο ΣΥΡΙΖΑ επί σειρά ετών μιλούσε για αύξηση συντάξεων και έδινε ελπίδα, ωστόσο και τρίτο μνημόνιο πήρε και νέα μέτρα πέραν των συμφωνηθέντων είναι διατεθειμένος να ψηφίσει. Ωστόσο διευκρίνισε πως “οι εκλογές δεν λύνουν τα προβλήματα” καθώς όπως είπε η κατάσταση είναι αδιέξοδη.

“Ακόμη κι αν έχουμε μια μικρή ανάπτυξη, τι έχει να κερδίσει ο ελληνικός λαός από αυτό; Απολύτως τίποτα” είπε. Ο γγ του ΚΚΕ κάλεσε τον κόσμο να συμβάλει στην ανάταξη του κινήματος και να κατέβουν την Τρίτη στην συγκέντρωση των αγροτών, όπως έχει προγραμματιστεί για την Αθήνα. “Να δείξουμε δύναμη που είναι εδώ, όρθια, αποφασισμένη να νικήσει και να παλέψει σε όφελος του λαού” είπε κλείνοντας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα