Κρέτσος: Ως το τέλος της Άνοιξης η ολοκλήρωση της αδειοδότησης των καναλιών

Παρουσιάση στα ΜΜΕ του Κέντρου Τύπου για το δημοψήφισμα στο Ζάππειο Μέγαρο το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015. Το Κέντρο Τύπου λειτουργεί από την Παρασκευή 3 Ιουλίου έως και την Κυριακή 5 Ιουλίου για την εξυπηρέτηση των αναγκών και την διευκόλυνση του έργου των Ελλήνων και ξένων εκπροσώπων των ΜΜΕ καθώς και των ανταποκριτών Ξένου Τύπου στην Ελλάδα που θα καλύψουν το δημοψήφισμα. Η παρουσίαση έγινε από τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Ελευθέριο Κρέτσος και τον υπουργό Επικρατείς Νίκο Παππά.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Παρουσιάση στα ΜΜΕ του Κέντρου Τύπου για το δημοψήφισμα στο Ζάππειο Μέγαρο το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015. Το Κέντρο Τύπου λειτουργεί από την Παρασκευή 3 Ιουλίου έως και την Κυριακή 5 Ιουλίου για την εξυπηρέτηση των αναγκών και την διευκόλυνση του έργου των Ελλήνων και ξένων εκπροσώπων των ΜΜΕ καθώς και των ανταποκριτών Ξένου Τύπου στην Ελλάδα που θα καλύψουν το δημοψήφισμα. Η παρουσίαση έγινε από τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Ελευθέριο Κρέτσος και τον υπουργό Επικρατείς Νίκο Παππά. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, για την εξέλιξη της διαδικασίας αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών

Μέχρι το τέλος της άνοιξης θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης για τις τηλεοπτικές συχνότητες, εκτιμά ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος.

«Εργαζόμαστε για την ολοκλήρωση συγγραφής της προκήρυξης και λογικά προς το τέλος της άνοιξης θα έχουμε τελειώσει τη διαδικασία αδειοδότησης», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Επένδυση».

Ο κ. Κρέτσος διαβεβαιώνει ότι «η διαγωνιστική διαδικασία θα ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα και με απόλυτα διαφανή τρόπο, όπως αρμόζει σε ένα κράτος δικαίου που σέβεται τα χρήματα των πολιτών, ένα κράτος που αξιοποιεί την περιουσία του, αλλά και ένα κράτος που ενδιαφέρεται να λειτουργεί ο ανταγωνισμός ανόθευτα και χωρίς άλλου είδους τριβές και ατέλειες».

Για τη σύσταση Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης σημειώνει ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να μην υπάρχουν «εργασιακές γαλέρες» στο διαδίκτυο και να ενισχυθεί η δραστηριότητα επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης και τηρούν τους κανόνες διαφάνειας και δεοντολογίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ανεξάρτητοι Έλληνες

ADVERTISING

SHARE: