Κυρ. Μητσοτάκης: Αδιανόητες οι άδειες στον Δ. Κουφοντίνα

Meeting of the Political Committee of New Democracy Party, in Athens, Greece on Jul. 12, 2017. /           12 , 2017.
Meeting of the Political Committee of New Democracy Party, in Athens, Greece on Jul. 12, 2017. / 12 , 2017. GEORGE VITSARAS / SOOC

"Η Δημοκρατία δεν εκδικείται, αλλά οφείλει να αμύνεται απέναντι σε όσους την υπονομεύουν" τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ

Αδιανόητη χαρακτήρισε τη χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ τόνισε ότι η ανοχή απέναντι σε όσους υπονομεύουν τη Δημοκρατία οφείλει και θα είναι μηδενική.

«Οι άδειες στον Κουφοντίνα, για τη Νέα Δημοκρατία και εμένα προσωπικά είναι αδιανόητες. Όχι μόνο γιατί δεν έχει δείξει την παραμικρή μεταμέλεια για τις εν ψυχρώ δολοφονίες του, αλλά και γιατί παραμένει ο ιδεολογικός καθοδηγητής μιας νέας γενιάς τρομοκρατών» ανέφερε σε δήλωσή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επεσήμανε, δε, ότι η «κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με τον απαράδεκτο νόμο Παρασκευόπουλου επέτρεψε την αθρόα αποφυλάκιση σκληρών ποινικών, και άλλαξε ταυτόχρονα τη διάταξη για τις άδειες προς όφελος ακόμη και των τρομοκρατών».

«Επαναλαμβάνω τη δέσμευσή μου: Μια από τις πρώτες αποφάσεις της επόμενης κυβέρνησης θα είναι η πλήρης κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου. Η Δημοκρατία δεν εκδικείται, αλλά οφείλει να αμύνεται απέναντι σε όσους την υπονομεύουν. Η ανοχή απέναντί τους οφείλει και θα είναι μηδενική. Με σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατίας και των οικογενειών τους λέμε ως εδώ» κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κώστας Μπακογιάννης: Η πρώτη αντίδραση για τη νέα άδεια Κουφοντίνα

Κουφοντίνας: Βγήκε από τη φυλακή με νέα 48ωρη άδεια

ADVERTISING

SHARE: