Κυρανάκης κατά Αχτσιόγλου: Δε νοιάζεται καθόλου για τους συνομίληκους της

1st Press Briefing at new New Democracy Party Headquarters, in Athens, on Aug. 24, 2016 /         ,  24 , 2016
1st Press Briefing at new New Democracy Party Headquarters, in Athens, on Aug. 24, 2016 / , 24 , 2016 MENELAOS MYRILLAS / SOOC

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση κατά της υπουργού Εργασίας με αφορμή τις δηλώσεις της για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Απάντηση στις δηλώσεις της Υπουργού Εργασίας κ. Έφης Αχτσιόγλου σχετικά με το κλείσιμο της αξιολόγησης και τις εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών, έδωσε εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

“Δεν ξέρω αν έχει ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό η κ. Αχτσιόγλου, αλλά ο κ. Τσίπρας έχει ήδη συμφωνήσει για νέα σκληρά μέτρα με αντάλλαγμα την παραμονή του στην εξουσία. Η σημερινή κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη γι αυτά τα νέα μέτρα”, τόνισε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ στο "ΒΗΜΑ FM".

Σε απάντηση για τη δήλωση της Υπουργού Εργασίας για τους ελεύθερους επαγγελματίες, ο κ. Κυρανάκης δήλωσε: “Είναι τουλάχιστον προκλητικό η κ. Αχτσιόγλου να δηλώνει ότι οι εισφορές που πληρώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι δίκαιες.

Θα έπρεπε η κ. Αχτσιόγλου ειδικά λόγω της ηλικίας της, να είναι λίγο πιο προσεκτική. Δείχνει ότι δεν νοιάζεται καθόλου για τους συνομιλήκους της που στενάζουν από την υπερφορολόγηση και τις εισφορές.”

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αχτσιόγλου: Στο ΔΝΤ το μπαλάκι για το κλείσιμο της αξιολόγησης

ADVERTISING

SHARE: