Κυριάκος Μητσοτάκης: Πολύτιμος συνεργάτης για την επόμενη μέρα της ΝΔ ο Μεϊμαράκης

,     ,   ,      ,  10  2016.
, , , , 10 2016. SOOC

Εντολή ανανέωσης και διεύρυνσης της ΝΔ για να ενώσει όλες τις δυνάμεις του τόπου που βρίσκονται απέναντι στο λαϊκισμό της κυβέρνησης. Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση του Τσίπρα

Μήνυμα ενότητας και διεύρυνσης της ΝΔ έστειλε στην πρώτη του δήλωση ως προέδρου του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για ιστορική μέρα.

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε πολύτιμο συνεργάτη τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη λέγοντας ότι μαζί τόσο με τον ίδιο όσο και με τους Απόστολο Τζιτζικώστα θα δώσουν τη μάχη για την επόμενη μέρα της ΝΔ. Απευθυνόμενος δε, σε όλα τα στελέχη και τον κόσμο της ΝΔ σημείωσε πως ότι και αν ψήφισαν θα είμαστε μαζί στην επόμενη μέρα για την ανασυγκρότηση της ΝΔ.

Ευχαριστώντας τα 400 χιλιάδες μέλη της ΝΔ τόνισε ότι η εντολή τους είναι ξεκάθαρη: ενωμένοι να προχωρήσουμε στην δημιουργική ανανέωση και τη διεύρυνση ώστε σύντομα η Νέα Δημοκρατία να γίνει η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Η παράταξη που θα δώσει αξιόπιστη εναλλακτική λύση διακυβέρνησης στη χώρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε την νίκη του ως εντολή να κάνει πράξη το όραμά τους για την δημιουργική ανανέωση και τη διεύρυνση της ΝΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι σκοπός μας είναι να εκφράσει η ΝΔ όλες τις δυνάμεις του τόπου που είναι απέναντι στο λαϊκισμό μιας ανίκανης κυβέρνησης.

Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης κατέληξε στη δήλωσή του λέγοντας ότι από σήμερα ξεκίνησε το χρονόμετρο που μετρά αντίστροφα μέχρι να κλείσει το τελευταίο κεφάλαιο λαϊκισμού στην Ελλάδα. Ας το γνωρίζει αυτό καλά και ο κ.Τσίπρας. Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να ενώσει όλους τους Έλληνες. Το έχει πετύχει στο παρελθόν, θα το πετύχει και τώρα.

Σημειώνεται πως σε δήλωσή του στην ΕΡΤ1 ο νέος πρόεδρος της ΝΔ ιδιαίτερα συγκινημένος αφιέρωσε τη σημερινή του νίκη στη μητέρα του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη σε έναν άνθρωπο που δεν είναι σήμερα στη ζωή. Τη μητέρα μου" είπε χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης

ADVERTISING

SHARE: