Κυβέρνηση για Βαρουφάκη: Η αξιοπιστία του έχει κριθεί

Κυβέρνηση για Βαρουφάκη: Η αξιοπιστία του έχει κριθεί

Το σχόλιο της κυβέρνησης για όλα όσα υποστήριξε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σε χθεσινή αποκαλυπτική συνέντευξη. «Δεν απαντιέται με "κύκλους" το θέμα που προέκυψε από τη συνέντευξη Βαρουφάκη», λέει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό

Με ένα “λακωνικό” σχόλιο 47 λέξεων, η κυβέρνηση απαντά στα όσα υποστήριξε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ότι έγιναν το προηγούμενο διάστημα και οδήγησαν στην υπογραφή του τρίτου μνημονίου, μιλώντας στον Αλέξη Παπαχελά.

“Η αξιοπιστία των επιλογών Βαρουφάκη στην διαπραγμάτευση έχει κριθεί σε όλα τα επίπεδα. Ας μην ξεχνάμε ότι οι εκλογές έγιναν με γνωστή την συμφωνία με τους εταίρους και οι πολίτες ενέκριναν αυτό το δρόμο που ακολουθεί σήμερα η κυβέρνηση”, αναφέρουν κύκλοι της κυβέρνησης.

Μάλιστα, οι ίδιοι κύκλοι σχετικά με το σχέδιο X, που υποστήριξε πως υπήρχε για την ελληνική οικονομία και το οποίο, σύμφωνα με τα λεγόμενά του είχε εκπονήσει η πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, απαντούν:

“Δεν μπαίνουμε σε αυτή τη συζήτηση, είναι και αυτό μέρος της αξιοπιστίας του”.

ΝΔ: «Δεν απαντιέται με “κύκλους” το θέμα που προέκυψε από τη συνέντευξη Βαρουφάκη

«Όπως όλοι οι Έλληνες περιμένουμε συγκεκριμένη απάντηση από τον κ. πρωθυπουργό», αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιώργος Κουμουτσάκος σχετικά με τη χθεσινή συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σημειώνει ότι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Βαρουφάκης μαζί διαπραγματεύτηκαν και διαχειρίστηκαν το ζωτικό θέμα της ελληνικής οικονομίας και επομένως την τύχη της χώρας και την καθημερινότητα των Ελλήνων.

«Μαζί οδήγησαν στα σημερινά οικονομικά αδιέξοδα, όπως το ασφαλιστικό. Το θέμα που έχει προκύψει με τη χθεσινή μαρτυρία-απολογία του πρώην υπουργού Οικονομικών και στενού συνεργάτη του κ. Τσίπρα είναι πολύ σοβαρό. Δεν απαντιέται με “κύκλους”», τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα