Λάδι στη φωτιά από Μπουτάρη

? ?????????? n? QO ?SQU ? ?SQU ?????G??????????????????? ????? ????, ??????.  (EUROKINISSI/NV?????i ????/STR)
? ?????????? n? QO ?SQU ? ?SQU ?????G??????????????????? ????? ????, ??????. (EUROKINISSI/NV?????i ????/STR) MOTIONTEAM

Μπουρλότο στις προσπάθειες συμφιλίωσης με τον μητροπολίτη Άνθιμο φαίνεται να βάζει ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Λίγες μέρες πριν την επικείμενη συνάντησή τους, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να δημιουργήσει αποτεφρωτήριο νεκρών

Αποτεφρωτήριο νεκρών σχεδιάζει να δημιουργήσει στη Θεσσαλονίκη, ο νέος δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης. Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και μόνο η εξαγγελία θα προκαλέσει αντιδράσεις και συγκεκριμένα την αντίδραση του μητροπολίτη Άνθιμου.

Όπως ήταν φυσικό ο κ. Μπουτάρης ρωτήθηκε για μια ακόμα φορά για τις σχέσεις του με τον μητροπολίτη και χαρακτήρισε "ατυχές" το όλο θέμα.

Πάντως υπήρξε ειλικρινής, λέγοντας χαρακτηριστικά "Δεν θα γίνει βέβαια και καρδιακός μου φίλος".

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της συμπρωτεύουσας ανέφερε ότι θα ζητήσει τη συνεργασία του Άνθιμου για τις δράσεις που γίνονται για τους άπορους και τους τοξικομανείς, ενώ αναμένεται και συνάντηση των δύο ανδρών.

Ο Γιάννης Μπουτάρης αναφέρθηκε και στον ρόλο ειρηνοποιού που ανέλαβε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης, ο οποίος ζήτησε από τον μητροπολίτη "να δώσει συγχωροχάρτι" στον νέο δήμαρχο.

Ο νέος δήμαρχος τόνισε ότι χάρηκε για αυτή τη συνάντηση και για τα όσα ειπώθηκαν, διότι αυτό δείχνει διάθεση συμφιλίωσης.

ADVERTISING

SHARE: