Λαφαζάνης: Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει μέλλον

Λαφαζάνης: Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει μέλλον
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του σχεδίου της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό από μέλη της Λαϊκής Ενότητας στον Πειραιά κατα την διάρκεια της τελετής του Αγιασμού των Υδάτων την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε. υποστηρίζει πως η κατάρρευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι ενδεχομένως θέμα μηνών

Η κυβέρνηση δεν έχει μέλλον, υποστηρίζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, εκτιμώντας ότι λόγω του ασφαλιστικού «ενδεχομένως να είναι και θέμα μηνών η ύπαρξή της». Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, σε συνέντευξή του στο liberal.gr, προβλέπει ότι η χρεοκοπία είναι θέμα χρόνου «όσα μνημόνια και αν εφαρμοσθούν», ενώ χαρακτηρίζει την ευρωζώνη «γερμανική οικονομική φυλακή» και «νομισματικό Ράιχ», υποστηρίζοντας ότι δεν παρέχει προστασία στην Ελλάδα από οικονομικούς και εθνικούς κινδύνους.

Διαψεύδει τα περί εισβολής στο Νομισματοκοπείο λέγοντας ότι είναι ένα «ωραίο κατασκοπευτικό – αστυνομικό στόρι, γαργαλιστικό και με υπερβολική δόση φαντασίας» και προκαλεί τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλαδας να καταθέσει αρμοδίως τα σχετικά στοιχεία και τις πληροφορίες «αλλιώς είναι μέγας συκοφάντης».

Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι έχει κάνει έναν μεγάλο συμβιβασμό «με την εγχώρια ολιγαρχία και ιδιαίτερα με τη διαπλεκόμενη» και ότι επιδίδεται σε ένα παζάρι για τις τηλεοπτικές άδειες προκειμένου «να αποκτήσει στήριξη από το τηλεοπτικό καθεστώς της χώρας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα