Λεβέντης σε Παυλόπουλο: Η κυβέρνηση με έφερε εδώ, επειδή ανησυχώ

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τον πρέοδρο της "Ένωσης Κεντρώων" Βασίλη Λεβέντη την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τον πρέοδρο της "Ένωσης Κεντρώων" Βασίλη Λεβέντη την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

"Η ανησυχία με έχει φέρει κοντά σας. Θα ήθελα η πρώτη μας συνάντηση να είναι υπό πιο ευχάριστες συνθήκες για την χώρα" τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος δέχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Προεδρικό Μέγαρο, τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος του εξέφρασε την ανησυχία του για τη χώρα.

"Η κυβέρνηση διαψεύδεται πολύ γρήγορα σε πολλά από αυτά που επιδιώκει" ανέφερε ο κ. Λεβέντης για να προσθέσει: "Όλα αυτά, με έκαναν να ζητήσω συνάντηση μαζί σας. Στην Ένωση Κεντρώων πάντα ενεργούμε, όχι για το κόμμα αλλά για τον τόπο".

Ο διάλογος μπροστά τις κάμερες:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Με χαρά θ’ ακούσω τις απόψεις σας. Είναι η πρώτη φορά που τα λέμε κατ’ ιδίαν.

ΛΕΒΕΝΤΗΣ: Η ανησυχία με έχει φέρει κοντά σας. Θα ήθελα η πρώτη μας συνάντηση να είναι υπό πιο ευχάριστες συνθήκες για την χώρα. Αλλά η ανησυχία και το ότι η κυβέρνηση διαψεύδεται σε πολλά από αυτά που επιδιώκει πολύ γρήγορα με έκαναν, όλα αυτά, να ζητήσω συνάντηση μαζί σας.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ευχαριστώ κ. Πρόεδρε. Σας ευχαριστώ πολύ γιατί στις κρίσιμες αυτές στιγμές η άποψη των πολιτικών αρχηγών των δημοκρατικών κομμάτων μου είναι πάντα χρήσιμη.

ΛΕΒΕΝΤΗΣ: Ξέρετε ότι πάντα ενεργούμε - τουλάχιστον εμείς στην Ένωση Κεντρώων - όχι για το κόμμα, αλλά για τον τόπο.

ADVERTISING

SHARE: