Λεβέντης για διόρθωση φύλου: Είναι ανώμαλα πράγματα αυτά

Λεβέντης για διόρθωση φύλου: Είναι ανώμαλα πράγματα αυτά
Συζήτηση και λήψη απόφασης, σύμφωνα με τα άρθρα 68 παρ. 2 του Συντάγματος και 144 επ. του Κανονισμού της Βουλής, επί της προτάσεως που κατέθεσαν ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κυριάκος Μητσοτάκης και οι Βουλευτές του κόμματός του, για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση της εμπλοκής του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και άλλων στελεχών και λειτουργών σε εκκρεμή δικαστική υπόθεση, την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ισχυρίστηκε ότι η ταυτότητα φύλου είναι «κόντρα στη φύση» και επικαλέστηκε την Εκκλησία και τον αγώνα του Παπαφλέσσα

Την απόλυτη αντίθεσή του στο νομοσχέδιο για την αναγνώριση της νομικής ταυτότητας φύλου εξέφρασε στη Βουλή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης,  περιγράφοντας τη διόρθωση φύλου ως «ανωμαλία», «παράνοια» και «ψυχασθένεια». 

Ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι θα καταψηφίσει με δεδομένη την αντίρρηση της Εκκλησίας και υποστήριξε ότι δεν θα στηρίξει καμία κυβέρνηση αν δεν προχωρήσει σε ακύρωση του νόμου για την αναγνώριση φύλου. «Κάποιος αλλάζει τη φύση του είναι κόντρα στη φύση είναι ανώμαλα πράγματα αυτά δεν είναι ωραία» είπε. «Είναι ψυχασθένεια αυτό» πρόσθεσε.

Ο Πρόεδρος της Βουλής επιτέθηκε μάλιστα φραστικά στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση που του ζήτησε να προσέχει τις εκφράσεις του περί «ανωμαλίας».”Ο Παπαφλέσσας πολέμησε τους Τούρκους όχι ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης” δήλωσε ο κ. Λεβέντης. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα