Λεβέντης υπέρ Παυλόπουλου για το ‘νόμισμα’

Λεβέντης υπέρ Παυλόπουλου για το ‘νόμισμα’
Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως, στην Βουλή, σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων, σχετικά με την ασφάλεια των πολιτών. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ισχυρίστηκε ότι η δήλωση Παυλόπουλου παρανοήθηκε και καταλόγισε στη ΝΔ ότι υπερβάλλει στην κριτική της εναντίον του

Στο πλευρό του Προκόπη Παυλόπουλου, τάχθηκε ο Βασίλης Λεβέντης ξεκαθαρίζοντας από το βήμα της Βουλής ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τη δήλωσή του δεν άφησε να εννοηθεί τίποτε περί Grexit για το νόμισμα.

«Η δήλωση του κ. Παυλόπουλου παρανοήθηκε από κάποιες πλευρές. Είναι υπερβολική η κριτική της ΝΔ» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και επισήμανε ότι ο κ. Παυλόπουλος δεν εννοούσε κάτι για το ευρώ.

«Ήθελε να τονίσει την ανία του ανθρώπου έναντι της ύλης» είπε και συμπλήρωσε ότι ξέρει καλά τι εννοούσε ο κ. Παυλόπουλος γιατί ήταν παρών στην ομιλία.

Όμως ο κ. Λεβέντης άσκησε και κριτική στον κ. Παυλόπουλο με αφορμή την αναφορά του στον Καποδίστρια που είχε αρνηθεί να λάβει αποζημίωση για το αξίωμα του κυβερνήτη της Ελλάδος. «Ο κ. Παυλόπουλος είπε ότι θα βαδίσει στα χνάρια του Καποδίστρια. Αναμένω, να παραιτηθεί από το μισθό του. Εκτός και αν το είπε επάνω στον οίστρο του…» συμπλήρωσε ο κ. Λεβέντης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα