Λευκός καπνός από επιτροπή Αλιβιζάτου. Χωρίς εξ αποστάσεως ψηφοφορία η διαδικασία

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Σταύρου Θεοδωράκη στο γραφείο του Νίκου Αλιβιζάτου, σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017, ώστε να καταθέσει τις υπογραφές για την υποψηφιότητά του. (ΓΡ. ΤΥΠΟΥ "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ"/ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΟΛΟΠΟΥΛΟΣ//EUROKINISSI)
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Σταύρου Θεοδωράκη στο γραφείο του Νίκου Αλιβιζάτου, σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017, ώστε να καταθέσει τις υπογραφές για την υποψηφιότητά του. (ΓΡ. ΤΥΠΟΥ "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ"/ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΟΛΟΠΟΥΛΟΣ//EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Χωρίς εξ αποστάσεως ψηφοφορία θα διεξαχθεί η διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς

Να διαπραγματευτούν με τις εταιρείες Wind και OTC εξουσιοδοτούνται οι Νίκος Αλιβιζάτος και ο Σιετερλής, για την διαδικασία της ψηφοφορίας, για την εκλογή του νέου προέδρου του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, με ένα κόστος κοντά στις 500.000 ευρώ.

Η εξ αποστάσεως ψηφοφορία θεωρείται τελειωμένη υπόθεση, παρά την επιμονή των εκπροσώπων του Σταύρου Θεοδωράκη, οι οποίοι είπαν, ότι στην επόμενη συνεδρίαση, με θέμα συζήτησης τα οικονομικά, θα παρουσιάσουν νέα πρόταση.

Η ημερομηνία διεξαγωγής της ψηφοφορίας είναι σχεδόν βέβαιο, ότι θα γίνει στις 5 και 12 Νοεμβρίου, εκτός αν απαιτηθεί παράταση μίας εβδομάδας.

Σημειώνεται δε, πως οι εταιρείες που θα αναλάβουν το έργο, θα είναι υπεύθυνες για την online διασύνδεση των καλπών, ώστε να αποφευχθούν οι διπλοεγγραφές και οι διπλοψηφίες.

ADVERTISING

SHARE: