Λοβέρδος: Είμαι υποστηρικτής και φίλος του Μπουτάρη

Λοβέρδος: Είμαι υποστηρικτής και φίλος του Μπουτάρη
Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος Eurokinissi

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δήλωσε ότι δεν εμπιστεύεται τον πρωθυπουργό σε τίποτα, ούτε ως προς την πρόθεσή του να στηρίξει υποψηφιότητα Μπουτάρη για τον δήμο Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, τονίζει ότι θα εξακολουθήσει να στηρίζει τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

“Είμαι υποστηρικτής και φίλος του Γιάννη Μπουτάρη και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο πρώην υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος στον απόηχο της συνάντησης Τσίπρα-Μπουτάρη.

Ο κ. Λοβέρδος είπε ότι δεν εμπιστεύεται τον πρωθυπουργό σε τίποτα, ούτε ως προς την πρόθεσή του να στηρίξει υποψηφιότητα Μπουτάρη για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Ως προς το Σκοπιανό εξήγησε ότι η φράση του “δεν θα κάνω εγώ τα ρεπό του Καμμένου” δεν ισχύει για θέματα εθνικής σημασίας όπως το Σκοπιανό, ως προς το οποίο αποφάσεις θα παρθούν με βάση το περιεχόμενο της συμφωνίας, για την οποία δεν εμφανίστηκε καθόλου βέβαιος ότι θα έρθει στη Βουλή. “Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί τις συνέπειες του διχασμού που έχει προκαλέσει και μετά τις εκλογές” εκτίμησε υποστηρίζοντας ότι είναι ο μεγάλος υπαίτιος για τη διαμόρφωση κλίματος διχασμού στη χώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα