Λοβέρδος για υπόθεση Novartis: ‘Αθλιότητες – γελοιότητες της συμμορίας’

Λοβέρδος για υπόθεση Novartis: ‘Αθλιότητες – γελοιότητες της συμμορίας’
Συζήτηση για τον Προυπολογισμό 2018 στην Ολομέλεια της Βουλής την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προαναγγέλλει προσφυγή στα δικαστήρια κατά όσων επιχείρησαν ή θα επιχειρήσουν να ρίξουν σκιές στην πολιτική του διαδρομή

Σε δήλωσή του για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της Novartis ο κοινοβουλευτικός εκπροσώπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης – ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος έκανε λόγο για «αθλιότητες-γελοιότητες της συμμορίας» και προανήγγειλε προσφυγή στα δικαστήρια κατά όσων επιχείρησαν ή θα επιχειρήσουν να ρίξουν σκιές στην πολιτική του διαδρομή.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο twitter: «Μόλις προσγειώθηκα στην Αμερική και πληροφορήθηκα τις αθλιότητες-γελοιότητες της συμμορίας. H ηθική εξαχρείωση και ο πολιτικός αμοραλισμός της παρούσας κυβέρνησης έσπασαν όλα τα ρεκόρ, που είχαν οι ίδιοι δημιουργήσει. Αυτήν τη φορά η συμμορία ξεπέρασε ακόμη και τα όρια της γελοιότητας.

Επειδή, όμως, όλες οι ενέργειές μου ως υπουργού υπαγορεύθηκαν αποκλειστικά μονοσήμαντα και απόλυτα από το δημόσιο συμφέρον, δηλώνω κατηγορηματικά ότι αυτοί που επιχείρησαν ή θα επιχειρήσουν να ρίξουν σκιές στην πολιτική μου διαδρομή θα κληθούν να λογοδοτήσουν εκεί που τους ταιριάζει: στα αρμόδια ποινικά και πολιτικά δικαστήρια».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα