Μ. Παπαδοπούλου: 'Ας βρει η ΝΔ το θάρρος να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας'

2o Τακτικό Συνέδριο της Νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Αθήνα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, παρουσία του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου, το Σάββατο 23 Απριλίου 2016. Το 2ο Συνέδριο εξέλεξε τον πρόεδρο της Νεολαίας, την Εκτελεστική Επιτροπή και Συνέδρους που θα εκπροσωπήσουν τη Νεολαία στο Συνέδριο του Κινήματος.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
2o Τακτικό Συνέδριο της Νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Αθήνα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, παρουσία του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου, το Σάββατο 23 Απριλίου 2016. Το 2ο Συνέδριο εξέλεξε τον πρόεδρο της Νεολαίας, την Εκτελεστική Επιτροπή και Συνέδρους που θα εκπροσωπήσουν τη Νεολαία στο Συνέδριο του Κινήματος. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ τοποθετήθηκε μέσω του Ραδιοφώνου 24/7 απέναντι στη στάση της ΝΔ να εξετάσει την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας για τον υπουργό Άμυνας για το ζήτημα της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

«Να φέρουν την πρόταση μομφής στη Βουλή για να πάρουν την απάντησή τους. Ας βρουν το θάρρος να φέρουν την πρότασή του στη Βουλή» τόνισε, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου αναφερόμενη στην πρόθεση της ΝΔ να εξετάσει την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας για τον υπουργό Άμυνας Πάνος Καμμένο, για το ζήτημα της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

Σημείωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα κυβερνητικής συνοχής, καθώς πρόκειται για συνεργασία που βασίζεται στην πάταξη της διαφθοράς και στην έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.

ADVERTISING

SHARE: