Μακρή – Θεοχάρης, σημειώσατε 2. Η γκάφα της πρώην βουλευτή στο twitter

Μακρή – Θεοχάρης, σημειώσατε 2. Η γκάφα της πρώην βουλευτή στο twitter

Ένα έγγραφο με την υπογραφή του στελέχους του Ποταμιού σε κάποια αγγλική εταιρεία ανήρτησε η Ραχήλ Μακρή, διερωτώμενη περί τίνος πρόκειται. Όμως η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον ίδιο το βουλευτή του Ποταμιού

Με ιδιαίτερη ζέση φαίνεται πως ανέλαβε νέα καθήκοντα η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή, έπειτα και από την ανακοίνωση του νέου κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας. Έτσι, ξεκίνησε τις “αποκαλύψεις” μέσα από το λογαριασμό της στο twitter, στοχεύοντας αυτή τη φορά στο βουλευτή του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη.

“Βρε τα σιγανά ποταμάκια. Τι είναι αυτές οι εταιρίες Χάρη Θεοχάρη κομπιουτερά, πρώην γραμματέα εσόδων από μεγαλοοφειλέτες;” σημειώνει στο λογαριασμό της παραθέτοντας ένα έγγραφο στα αγγλικά, στο οποίο φαίνεται ως συμβαλλόμενος ο βουλευτής και χωρίς να δίνει όμως παραπάνω εξηγήσεις περί τίνος πρόκειται.

“Η εταιρία ήταν διαχειρίστρια της πολυκατοικίας που έμενα και ήμουν ο διαχειριστής. Ζούσα στην Αγγλία, δεν είναι offshore” απάντησε ο Χάρης Θεοχάρης για το εν λόγω έγγραφο. 

Πάντως η κα. Μακρή δεν φαίνεται να πτοήθηκε από την απάντηση του βουλευτή κάνοντας λόγο για “σπιτονοικοκυρά” με “πολλές πολυκατοικίες”, αναφορικά με την απάντηση του κ. Θεοχάρη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα