Μανιάτης για αποτέλεσμα στην Κεντροαριστερά: Νίκησε η Παράταξη

ΑΘΗΝΑ-Παρουσίαση του βιβλίου του Γ.Μανιάτη ''ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ'' με ομιλητές Φ.Γεννηματά, Γ.Καμίνη, Τ.Γιαννίτση, Π.Τσίμα στο Μουσείο Ακρόπολης.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-Παρουσίαση του βιβλίου του Γ.Μανιάτη ''ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ'' με ομιλητές Φ.Γεννηματά, Γ.Καμίνη, Τ.Γιαννίτση, Π.Τσίμα στο Μουσείο Ακρόπολης.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Δήλωση Γιάννη Μανιάτη για το εκλογικό αποτέλεσμα

«Νίκησε η Παράταξη» δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης για το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας στην κεντροαριστερά, επισημαίνοντας ότι «οι 210.000 δημοκράτες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της συμμετοχής είναι οι θριαμβευτές της ημέρας.

Ο προοδευτικός κόσμος, που στήριξε και συμμετείχε είναι το θεμέλιο για την πολιτική επιτυχία του εγχειρήματος μας. Είναι ο συλλογικός εγγυητής της ενότητας στις μεγάλες μάχες που έχουμε μπροστά μας».

Συνεχάρη τη Φώφη Γεννηματά για την άξια νίκη της και το Νίκο Ανδρουλάκη για την επιτυχία του να περάσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών.« Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει μια ουσιαστική πολιτική αναμέτρηση μεταξύ συντρόφων ώστε να έχουμε το μέγιστο συλλογικό όφελος για την παράταξη», υπογράμμισε συγχαίροντας τους υπόλοιπους υποψηφίους που συμμετείχαν και τον Νίκο Αλιβιζάτο για την άψογη διαδικασία της ψηφοφορίας. «Όλοι μαζί, με οδηγό τους 210.000 πολίτες, είμαστε οι συνιδρυτές του νέου φορέα. Μετά την εκλογή ηγεσίας, όλοι θα είμαστε παρόντες στην μεγάλη προσπάθεια της Νέας Προοδευτικής Παράταξης»,κατέληξε ο κ. Μανιάτης .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κεντροαριστερά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ευρύ προβάδισμα Γεννηματά - Την Κυριακή ο β' γύρος

ADVERTISING

SHARE: