‘Μας λείπεις’: Τα συγκινητικά μηνύματα Κυριάκου – Ντόρας για τον Παύλο Μπακογιάννη

‘Μας λείπεις’: Τα συγκινητικά μηνύματα Κυριάκου – Ντόρας για τον Παύλο Μπακογιάννη

Μέσω Twitter, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυρικάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη έστειλαν τα προσωπικά τους μηνύματα για να τιμήσουν την μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη, ο οποίος δολοφονήθηκε σαν σήμερα το 1989

Σήμερα συμπληρώνονται 28 χρόνια από τη δολόφονία του Παύλου Μπακογιάννη, στις 26 Σεπτεμβρίου 1989, από τη “17 Νοέμβρη”

Στο μήνυμά του, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρει “28χρόνια χωρίς τον Παύλο Μπακογιάννη…. Η παρακαταθήκη του για εθνική συμφιλίωση πιο επίκαιρη παρά ποτέ”. Ενώ συμπληρώνει σε πιο προσωπικό τόνο “Μας λείπεις”.

Μέσω Twitter έστειλε και το δικό της μήνυμα και η πρώην σύζυγος του Παύλου Μπακογιάννη. “Πέρασαν 28 χρόνια σαν σήμερα. Ήταν πάλι μια Τρίτη. Και όμως, η μάχη σου ενάντια στο διχασμό, τη μισαλλοδοξία και το φανατισμό συνεχίζεται ΝΜ”.

Ο Παύλος Μπακογιάννης γεννήθηκε το 1935 και καταγόταν από το Καρπενήσι. Διετέλεσε βουλευτής της ΝΔ και γνώρισε τη Ντόρα Μπακογιάννη όσο ζούσε στο Μόναχο. Από το γάμο τους απέκτησαν δύο παιδιά, την Αλεξία και τον Κώστα.

Οι εκτελεστές της “17 Νοέμβρη” τον δολοφόνησαν στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγαζόταν το γραφείο του, το πρωί της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου 1989.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα