Μαξίμου: Αποκαλύφθηκε η σκευωρία Μητσοτάκη

Μαξίμου: Αποκαλύφθηκε η σκευωρία Μητσοτάκη

Μύδρους εξαπολύει κυβερνητική πηγή σε βάρος του προέδρου της ΝΔ αναφορικά με την συζήτηση στη Βουλή, καταλογίζοντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη "σκευωρία".

“Αποκαλύφθηκε η σκευωρία του κ. Μητσοτάκη”, σχολιάζει ανώτατη κυβερνητική πηγή αναφερόμενη στην σύγκρουση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ΝΔ στη Βουλή.

“Η Σαουδική Αραβία ουδέποτε αμφισβήτησε ότι ο Παπαδόπουλος ήταν εκπρόσωπός της αλλά όλα ξεκίνησαν από την παρέμβαση ενός Έλληνα ενδιάμεσού στον πρέσβη στο Ριάντ. Αυτός είναι ο πραγματικός μεσάζοντας ο οποίος επιδίωκε χαμηλότερο τίμημα, δηλαδή λιγότερα έσοδα για το ελληνικό δημόσιο”, τονίζει η ίδια πηγή, αναφερόμενη, προφανώς, στον κ. Τζον Σφακιανάκη, που κατονόμασε στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στα απόρρητα έγγραφα του υπουργείου Εξωτερικών.

Ερωτήματα προς τη ΝΔ

Τούτων δοθέντων, κυβερνητικές πηγές διερωτώνται “ποιου τις θέσεις υιοθέτησε πλήρως η ΝΔ;”, “για ποιά συμφέροντα εργάζεται;”, αν “θα απαντήσει γιατί το έκανε;”, αλλά και αν “θα ζητήσει συγγνώμη ο κ. Μητσοτάκης για τα ψέματά του;”. “Εκθέτει τη χώρα και όχι την κυβέρνηση”, σημειώνει η εν λόγω πηγή.

Ως προς τον απολογισμό της ως τώρα συζήτησης στη Βουλή, κυβερνητικές πηγές δηλώνουν πως “τα υπόλοιπα τα είδε όλη η χώρα” και κάνουν λόγο για “μία ακόμη παραγώδη αποτυχία της μιντιακής παραεξουσίας που καθοδηγεί τον κ. Μητσοτάκη και την ομάδα γύρω από αυτόν να πνίξουν τη χώρα στο βούρκο της συκοφαντίας”. “Η σκευωρία κατέρρευσε και τώρα είναι η ώρα να επιστρέψουμε στα μεγάλα  ζητήματα που πρέπει να απασχολούν τη χώρα. Τη φοροδιαφυγή, τις offshore και τη διαφθορά. Θα συζητηθούν όλα στην προ ημερησίας που ζήτησε ο πρωθυπουργός και στην οποία πάλι θα είναι απολογούμενος ο κ. Μητσοτάκης”, προανήγγειλαν οι εν λόγω πηγές, διαβεβαιώνοντας ότι είναι επίσης ώρα “να προσηλωθούμε  στη μεγάλη προσπάθεια να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, όσο και αν ο κ. Μητσοτάκης και οι επιχειρηματίες καθοδηγητές του προσπαθούν να υπονομεύσουν αυτόν τον στόχο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα