Μαυροκέφαλος: Η εργοδοτική εξουσία χειροκροτεί κυβέρνηση και ΝΔ

Μαυροκέφαλος: Η εργοδοτική εξουσία χειροκροτεί κυβέρνηση και ΝΔ

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για την αλλαγή του τρόπου προκήρυξης των απεργιών

“Η εργοδοτική εξουσία χειροκροτεί την κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία για τον νόμο που διευρύνει τα εμπόδια στην προκήρυξη απεργίας” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Νίκος Μαυροκέφαλος.

Σημείωσε ότι η Νέα Δημοκρατία με τη δική της πρόταση για τις αλλαγές στον τρόπο κήρυξης της απεργίας, δίνει άλλοθι στην κυβέρνηση και πάει και ένα βήμα παραπέρα την αντεργατική νομοθεσία.

Παράλληλα, ο κ. Μαυροκέφαλος τόνισε ότι η εργοδοτική εξουσία μπορεί να φτιάξει μια ένωση προσώπων -την οποία θεσμοθέτησε το ΠΑΣΟΚ- με τρομοκρατημένους εργαζόμενους προκειμένου να μπλοκάρουν κάθε κινητοποίηση.

Κατηγόρησε την ηγεσία της ΓΣΕΕ και προσωπικά τον πρόεδρό της Γιάννη Παναγόπουλο, ότι συμπράττει με την κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία. Θύμισε δήλωση του κ. Παναγόπουλου στο ξεκίνημα της κρίσης, σύμφωνα με την οποία, “σε περιόδους κρίσης η απεργία είναι τρέλα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα