Μαυρωτάς για πΓΔΜ: Αν θέλουν να μπουν στην ΕΕ, θα πρέπει να αφαιρέσουν ό,τι αλυτρωτικό υπάρχει στο Σύνταγμα

Μαυρωτάς για πΓΔΜ: Αν θέλουν να μπουν στην ΕΕ, θα πρέπει να αφαιρέσουν ό,τι αλυτρωτικό υπάρχει στο Σύνταγμα

Ο βουλευτής του Ποταμιού μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν ενημέρωσε τα κόμματα και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ότι προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν στο κόμμα του

Έως το καλοκαίρι μπορεί να βρεθεί λύση στο σκοπιανό εκτίμησε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Τόνισε ότι πάνω από 130 χώρες και 3 μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια με το Συνταγματικό τους όνομα, ενώ σημείωσε πως εάν πραγματικά θέλουν να μπουν στην ΕΕ, τότε θα πρέπει να αφαιρέσουν από το Σύνταγμά τους ό,τι αλυτρωτικό υπάρχει.

Ο κ. Μαυρωτάς κατηγόρησε την κυβέρνηση γιατί -όπως είπε- δεν ενημέρωσε τα κόμματα. Σημείωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν στο κόμμα του.

Για τα συλλαλητήρια, χαρακτήρισε άτοπο το επιχείρημα κάποιων ότι συμμετέχουν για να ενισχύσουν τη θέση της χώρας καθώς γίνονται για τον πλήρη αποκλεισμό του όρου Μακεδονία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα