Με 500 ‘φρουρούς΄ο Καμίνης στη μάχη της Αθήνας

Με 500 ‘φρουρούς΄ο Καμίνης στη μάχη της Αθήνας
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΡΓΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΖΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΤΙΑ Eurokinissi

Στη μάχη της Αθήνας στρέφεται πλέον ο Γιώργος Καμίνης, που θα έχει την στήριξη 500 οπαδών του στον δρόμο προς τις κάλπες

Έχοντας την στήριξη σχεδόν 500 ανθρώπων που αποτελούν τον στενό πυρήνα των οπαδών του στην πρωτεύουσα, ξεκινάει την προεκλογική του εκστρατεία στην Αθήνα ο Γιώργος Καμίνης. Ο δήμαρχος Αθηναίων έχει περιοδεύσει μέχρι σήμερα σε 35 νομούς της χώρας, όμως ο ίδιος γνωρίζει καλά ότι μεγάλο μέρος του παιχνιδιού θα παιχτεί στην Αττική και εκεί ακριβώς ρίχνει τον κύριο όγκο των δυνάμεων του.

“Έχει ανοίξει ένα ιστορικό παράθυρο και είμαστε έτοιμοι να συγκρουστούμε με ό,τι μας κρατά στο παρελθόν για να προχωρήσουμε μπροστά. Εμείς πρέπει να το κάνουμε τώρα, εμείς πρέπει να προχωρήσουμε σε μεγάλες τομές, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ μας έχει έκανε μια χάρη. Ό,τι ψέμα ήταν να λεχθεί στη χώρα, το είπε ο κ. Τσίπρας. Η αλήθεια πια είναι μονόδρομος. Έχουμε μια ιστορική, για τα δεδομένα της χώρας, ευκαιρία. Να πούμε αλήθειες, ακόμα και τις πιο σκληρές αλήθειες, γιατί αυτό περιμένει ο κόσμος από εμάς”, ανέφερε ο Γιώργος Καμίνης.

Ο Γιώργος Καμίνης θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ., στο γήπεδο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα