Με αγωγή για τα περί off shore απειλεί ο Γεωργιάδης το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος απαντά με… Χαϊκάλη

Με αγωγή για τα περί off shore απειλεί ο Γεωργιάδης το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος απαντά με… Χαϊκάλη
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου Eurokinissi

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανακοίνωσε ότι έχει στείλει ήδη εξώδικο στην Κουμουνδούρου. Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά πως η ομολογία του πως δεν δήλωσε την off shore εκ παραδρομής συνιστά παράνομη πράξη και υπενθυμίζει την επίθεση της ΝΔ στον πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση Άδωνι Γεωργιάδη- ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απειλεί με αγωγή την Κουμουνδούρου με αφορμή ανακοινώσεις με τις οποίες τον κατηγορεί για off shore και το κυβερνών κόμμα απαντά υπενθυμίζοντας τι έλεγε η αξιωματική αντιπολίτευση για τον πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλο Χαϊκάλη.

Ειδικότερα ο κ.Γεωργιάδης δήλωσε μέσω twitter: “Τους έχω στείλει ήδη εξώδικο για τις χθεσινές περί off shore ανακοινώσεις τους και αν δεν ανακαλέσουν θα καταθέσω αγωγή στο Κόμμα του Σύριζα για να μου πληρώσουν αποζημίωση. Τα χαρτιά που παρέλαβα από τις Κυπριακές Αρχές αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς μου”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του με σημερινή ανακοίνωση του αναφέρει:

“Η ομολογία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη ότι δεν δήλωσε  «εκ παραδρομής» την εξωχώρια εταιρία ως όφειλε στα πόθεν έσχες του είναι παράνομη πράξη για την οποία πρέπει να επιληφθούν οι αρμόδιες αρχές. Πρέπει να γίνει πλήρης διερεύνηση της δραστηριότητας της συγκεκριμένης εταιρείας και να κατατεθούν όλα τα σχετικά έγγραφα που την αφορούν. Ελπίζουμε δε ότι το γεγονός πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χρησιμοποίησε τους ίδιους ακριβώς ισχυρισμούς για να δικαιολογήσει τη μη δήλωση της εταιρείας με αυτούς που είχε χρησιμοποιήσει η Μαρέβα Μητσοτάκη αναφορικά με την εταιρεία Eternia Capital Management τον περασμένο Νοέμβριο, να οφείλεται σε καθαρή σύμπτωση.

Κι όσο για τις απειλές περί μηνύσεων που εκτοξεύει ο κ. Γεωργιάδης αναφορικά με το καθεστώς που διέπει τις επιχειρήσεις με έδρα την Κύπρο, του υπενθυμίζουμε ότι, στις 25 Αυγούστου 2015, 18  βουλευτές της ΝΔ, μεταξύ των οποίων ο νυν πρόεδρος της, Κυρ. Μητσοτάκης αλλά και ο ίδιος, είχαν καταθέσει ερώτηση στη Βουλή στην οποία αναφέρονταν στην ύπαρξη εξωχώριας εταιρείας στην Κύπρο την οποία κατείχε ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα