Με μία ρήση του Φλωράκη σχολίασε τις εξελίξεις ο Κουμουτσάκος

Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ)
Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) EUROKINISSI

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ επικαλέστηκε τη φράση του αείμνηστου γγ του ΚΚΕ περί.. γκαστριάς, αφήνοντας να εννοηθεί ότι στη Συγγρού δεν αποκλείουν ακόμη και κάλπες

Τη ρήση του αείμνηστου γενικού γραμματέα του ΚΚΕ Χαρίλαου Φλωράκη περί κάλπης που είναι γκαστρωμένη, παράφρασε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος για να σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις.

"Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους. Ψυχραιμία. "Οι ημέρες - εντός και εκτός - είναι γκαστρωμένες" όπως έλεγε και ο Χαρίλαος", έγραψε ο κ.Κουμουτσάκος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Με τον τρόπο αυτό ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ άφησε να εννοηθεί ότι στη Συγγρού δεν αποκλείουν ακόμη και κάλπες. Από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαμηνύουν πάντως ότι δεν επιθυμούν, αλλά και δε φοβούνται εκλογές, ενώ έχουν λάβει αποστάσεις από τα σενάρια περί οικουμενικής κυβέρνησης, τα οποία δεν είναι άλλωστε και ιδιαίτερα δημοφιλή μεταξύ των νεοδημοκρατών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία

ADVERTISING

SHARE: