Με Σκρουτζ η χριστουγεννιάτικη κάρτα του υπουργείου Οικονομικών

Με Σκρουτζ η χριστουγεννιάτικη κάρτα του υπουργείου Οικονομικών

Ο πρωτότυπος τρόπος που επέλεξε να ευχηθεί το υπουργείο Οικονομικών

Μια ευχετήρια κάρτα διαφορετική από τις άλλες επέλεξε για τα φετινά Χριστούγεννα το υπουργείο Οικονομικών, θέλοντας να στείλει προς πάσα κατεύθυνση το δικό του μήνυμα.

Η κάρτα έχει πρωταγωνιστή τον Εμπενίζερ Σκρουτζ, τον τσιγκούνη και γεροξεκούτη πλούσιο, που στα τελευταία χρόνια της ζωής του άφησε το Πνεύμα των Χριστουγέννων να τον συνεπάρει και να μάθει έννοιες όπως συμπόνια και γενναιοδωρία.

"Ίσως όλες οι χριστουγεννιάτικες ιστορίες να έχουν κάποιον φοβερό και τρομερό Εμπενίζερ, κλειστό σαν στρείδι, που υποδέχεται, μέσα στην απέραντη μοναξιά του, τα πνεύματα των Χριστουγέννων.

Ίσως και η δική μας χριστουγεννιάτικη ιστορία να μην αποτελεί εξαίρεση.

Όμως, φίλοι και συνεργάτες, αγαπητοί και αγαπημένοι, οι δικές μας ευχές είναι πέρα και πάνω από τους Εμπενίζερ αυτού του κόσμου. Δεν το βάζουν κάτω οι ευχές μας, όπως δεν το βάζουμε κάτω κι εμείς. Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία και αγάπη. Με το βλέμμα στραμμένο στους ανθρώπους γύρω μας" γράφουν οι ευχές του υπουργείου Οικονομικών.

Card

Η συγκεκριμένη κάρτα έρχεται σε μια στιγμή που είναι ανοιχτό το μέτωπο της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης με την κόντρα να έχει φουντώσει για τα καλά μετά τις πρόσφατες παροχές του πρωθυπουργού και τις σφοδρές αντιδράσεις του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το μήνυμα Μεϊμαράκη για χρόνια πολλά, είναι έργο τέχνης

Οι ευχές με πολιτικό νόημα του Μητσοτάκη

ADVERTISING

SHARE: