Με το θύμα της ρατσιστικής επίθεσης στον Ασπρόπυργο συναντήθηκε ο Τόσκας

Με το θύμα της ρατσιστικής επίθεσης στον Ασπρόπυργο συναντήθηκε ο Τόσκας
Συνεδρίαση πραγματοποιεί την Παρασκευή και το Σάββατο η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής άνοιξαν σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής (Αίθριο των Μουσών). Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) eurokinissi

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι ουδεμία ανοχή σε φασίζουσες πρακτικές μπορεί να υπάρξει

Με το θύμα της ρατσιστικής επίθεσης στον Ασπρόπυργο, τον Πακιστανό Ashfaq Mehmood, συναντήθηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος.

Συνοδευόταν από τον Javied Aslam, Πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα και τον Πάνο Λάμπρου, υπεύθυνο του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη συνάντηση έγινε εκτενής αναφορά στην τελευταία επίθεση στον Ασπρόπυργο και την κατάσταση στην περιοχή. Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενημέρωσε για τα μέτρα που λαμβάνει η Αστυνομία για να οδηγηθούν οι δράστες στη Δικαιοσύνη, όπως και για τη βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας για τους πολίτες στην περιοχή.

Ανάμεσα σε άλλα που αφορούσαν δράσεις της Αστυνομίας στην περιοχή, τόνισε ότι ουδεμία ανοχή σε φασίζουσες πρακτικές μπορεί να υπάρξει και επισήμανε ότι έχουν δοθεί αυστηρές οδηγίες στην Αστυνομία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα