Μείωση στα πρόστιμα του Κ.Ο.Κ., ανακοίνωσε ο Χρ. Σπίρτζης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΠΙΡΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Γ. ΜΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΒΑΓΟΝΙ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ 82η ΔΕΘ.(MotionTeam-ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΠΙΡΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Γ. ΜΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΒΑΓΟΝΙ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ 82η ΔΕΘ.(MotionTeam-ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) MOTIONTEAM

Αντίθετος στη λογική του εισπρακτικού χαρακτήρα των προστίμων εμφανίζεται ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης

Για την αναμόρφωση του ΚΟΚ και τον προσδιορισμό των προστίμων στη βάση και εισοδηματικών κριτηρίων, μίλησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης. Σε συνέντευξή του στο Ραδιόφωνο 24/7 ο κ. Σπίρτζης τόνισε ότι θα γίνει κωδικοποίηση των παραβάσεων, ενώ θα υπάρχουν πρόβλεψη να τιμωρείται και η αντικοινωνική συμπεριφορά των οδηγών, όπως για παράδειγμα το να πετούν το τσιγάρο από το παράθυρο.

Σημείωσε δε, ότι πρέπει να σταματήσει η λογική πληρώνω και παρανομώ και τόνισε ότι τα πρόστιμα θα μειωθούν γιατί δεν πρέπει να έχουν εισπρακτικό χαρακτήρα αλλά χαρακτήρα συμμόρφωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σπίρτζης: Πρόστιμα με οικονομικά κριτήρια στο νέο ΚΟΚ

Πρέπει να υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια στην επιβολή προστίμων του Κ.Ο.Κ.

ADVERTISING

SHARE: