‘Μένουμε Ευρώπη’ λένε στελέχη της Ν.Δ.

‘Μένουμε Ευρώπη’ λένε στελέχη της Ν.Δ.
ΑΘΗΝ Α-ΒΟΥΛΗ-Διαρκής Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων με θέμα ημερήσιας διάταξης: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου «Κύρωση της από 20 Απριλίου 2015 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγουσα ρύθμιση για τη μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων των Φορέων Γενικής Κυβέρνησης προς επένδυση στην Τράπεζα της Ελλάδος»// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.(Eurokinissi-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) Ευρωκίνηση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης μεταξύ άλλων προσκαλούν πολίτες στην αυριανή συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Στόχος να ασκηθεί πίεση, ώστε να αποφευχθεί η ρήξη με τους δανειστές

Οι πρωτοβουλίες σε θεσμικό, κοινωνικό και πατριωτικό επίπεδο, προκειμένου η χώρα να παραμείνει στην ευρωπαϊκή πορεία, που προανήγγειλε το πολιτικό συμβούλιο της Νέας Δημοκρατίας χθες περιλαμβάνουν όπως φαίνεται και τη συμμετοχή στην αυριανή συγκέντρωση με σύνθημα “Μένουμε Ευρώπη”.

Ήδη στελέχη της Ν.Δ όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης καλούν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πολίτες να παρευρεθούν αύριο στο Σύνταγμα.

Στόχος της συγκέντρωσης, που διοργανώθηκε στα πρότυπα των Αγανακτισμένων διαδικτυακά (μέσω facebook) είναι να εκφραστεί η φιλοευρωπαϊκή κοινή γνώμη και να καταδικασθεί ενδεχόμενο ρήξης.

Η συγκέντρωση αρχικά είχε προγραμματισθεί για απόψε μετατέθηκε όμως για την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις επτά και μισή το απόγευμα μετά την ανακοίνωση έτερης συγκέντρωσης κατά της λιτότητας σήμερα στο Σύνταγμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα