Μετά τη Ντόρα, ο Δένδιας κι από εδώ πάνε κι άλλοι

Μετά τη Ντόρα, ο Δένδιας κι από εδώ πάνε κι άλλοι
« » , 14 2015. Sooc

Αρχηγικά χαρακτηριστικά προσέδωσαν ορισμένοι στη χθεσινή διαφοροποίηση του βουλευτή Β' Αθηνών από την κομματική γραμμή της Ν.Δ στη Βουλή. Το βέβαιο είναι ότι πολλοί στη Ν.Δ δε συμμερίζονται την άποψη της Συγγρού ότι δε θα υπάρξει συμφωνία και ετοιμάζονται για την επόμενη πράξη του γαλάζιου δράματος

Την άποψη της Συγγρού ότι δε θα υπάρξει συμφωνία (ή πως η κατάληξη των διαπραγματεύσεων θα είναι τέτοια που θα οδηγήσει σε κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης) δε συμμερίζονται πολλοί στη Νέα Δημοκρατία και ειδικά οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, που ετοιμάζονται για την επόμενη πράξη του γαλάζιου δράματος, με μικρά προς το παρόν βήματα.

Μετά την ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη προχθές σε εκδήλωση της ΔΑΠ Πολιτικού του Πανεπιστημίου Αθηνών για το μέλλον της κεντροδεξιάς, ορισμένοι είδαν “αρχηγική εμφάνιση” του Νίκου Δένδια χθες στη Βουλή. Ο βουλευτής Β’ Αθηνών διαφοροποιήθηκε από την κομματική γραμμή της Ν.Δ στην ψήφιση του νομοσχεδίου για την έκδοση διαταγής πληρωμών, το οποίο είχε υποστηρίξει νωρίτερα ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.

Το γεγονός έσπευσε να σχολιάσει ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος επίσης ήταν ομιλητής στην προχθεσινή εκδήλωση της ΔΑΠ, παίρνοντας το μέρος του κ.Δένδια.

Νωρίτερα ο κ. Δένδιας είχε φροντίσει να παρέμβει και με δηλώσεις του στο Βήμα FM, απαντώντας στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος την Κυριακή στην προσυνδιάσκεψη της Κρήτης είχε κατηγορήσει ουσιαστικά τους διαφωνούντες ότι λειτουργούν ως “δεκανίκια” του ΣΥΡΙΖΑ. “Κατά τη γνώμη μου, δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι ό,τι κρατάει τη Ν.Δ. στο 15%. Αυτό είναι δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είναι που πρέπει ν’ αλλάξουμε”, εκτίμησε αντίθετα ο κ. Δένδιας.

Εν συνεχεία ο λόγος για τον οποίο η Ν.Δ βρίσκεται στο 15% στάθηκε αφορμή καυγά μεταξύ του κ. Αντώναρου και του Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς ο δεύτερος απάντησε με κατηγορίες για γκρίνια σε σχόλιο του πρώτου περί βαριδίων, σώγαμπρων και εμμονικών που κρατάνε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαμηλά.

Πηγή φωτογραφίας sooc.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα