Μετά τη Ζωή, ο Πανούσης στο στόχαστρο της Δούρου

Μετά τη Ζωή, ο Πανούσης στο στόχαστρο της Δούρου

Μετά την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης μπαίνει στο στόχαστρο της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου

O στενός συνεργάτης της Ρένας Δούρου, Θωμάς Μπιζάς με ανοιχτή επιστολή του προς τον κ. Πανούση κατηγορεί ευθέως τον υπουργό γιατί δεν έχει συλλάβει ακόμη «για εγκληματική αμέλεια και για έκθεση σε κίνδυνο χιλιάδων ανθρώπων που αναπνέουν αυτόν τον τοξικό καπνό» τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης στον Ασπρόπυργο:

«Το ερώτημα μου προς εσάς είναι το εξής: Ο ιδιοκτήτης αυτής της επιχείρησης με την επωνυμία «ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΩΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΞΕΝΟ∆ΟΧΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ο κ. Δημήτρης Λαζόπουλος , δεν θα έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί για εγκληματική αμέλεια και για έκθεση σε κίνδυνο χιλιάδων ανθρώπων που αναπνέουν αυτόν τον τοξικό καπνό;», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μπιζάς.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής Μπιζά προς τον Γ. Πανούση είναι το εξής:

Κύριε υπουργέ.

Όπως γνωρίζετε στην περιοχή του Ασπροπύργου και κοντά στον ΧΥΤΑ Φυλής, καίγεται ένα μεγάλο κέντρο διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών (ΚΔΑΥ), το οποίο έχει στις εγκαταστάσεις του, χιλιάδες τόνους απορριμμάτων, κυρίως πλαστικού και χαρτιού.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς πνευμονολόγος ή επιθεωρητής δημόσιας υγείας για να καταλάβει πόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος για την υγεία των ανθρώπων όταν εισπνέουν αυτόν τον καπνό που περιέχει σωματίδια από τα καμένα χαρτιά και τα πλαστικά.

Το ερώτημα μου προς εσάς είναι το εξής: Ο ιδιοκτήτης αυτής της επιχείρησης με την επωνυμία «ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΩΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΞΕΝΟ∆ΟΧΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ο κ. Δημήτρης Λαζόπουλος , δεν θα έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί για εγκληματική αμέλεια και για έκθεση σε κίνδυνο χιλιάδων ανθρώπων που αναπνέουν αυτόν τον τοξικό καπνό;

Κύριε Υπουργέ

Γνωρίζω πως οι ανοιχτές επιστολές στους υπουργούς δεν είναι ο καταλληλότερος τρόπος επικοινωνίας . Προσωπικά απεχθάνομαι τον λαϊκισμό και δεν θα έστελνα ποτέ ανοιχτή επιστολή σε υπουργό για τα μάτια του κόσμου. Είμαι βέβαιος όμως , πως θα συμμεριστείτε και εσείς την αγανάκτηση μου και σας διαβεβαιώνω κύριε υπουργέ, πως η αγανάκτηση δεν είναι μόνο δική μου.

Μετά τιμής αλλά και αγανάκτησης

Μπιζάς Θωμάς του Εμμανουήλ.

Διαβάστε ακόμα στην aftodioikisi.gr

Ολόκληρος ο οδηγός χρηματοδότησης για Περιφέρειες, Δήμους, ΜΚΟ και Επιχειρήσεις – Ζεστό χρήμα από ευρωπαϊκά κονδύλια (αναλυτικά)

Αναρτήθηκαν οι πίνακες των δικαιούχων για τις παιδικές κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ – Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ζωή Κωνσταντοπούλου, Αυτοδιοίκηση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Οι αστυνομικοί θα μπαίνουν στη Βουλή μόνο με πολιτικά

Οργή Πανούση για Κωνσταντοπούλου: Δεν είναι δυνατόν να θεωρείται παρείσακτος ο αστυνομικός

ADVERTISING

SHARE: