Μετά τον Πολύδωρα και ο Τραγάκης διόρισε συγγενικό του πρόσωπο στη Βουλή

Μετά τον Πολύδωρα και ο Τραγάκης διόρισε συγγενικό του πρόσωπο στη Βουλή
28-6-2011-ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής-2η ημερα// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Στα βήματα του Βύρωνα Πολύδωρα, και ο α' αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Πειραιά της ΝΔ Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος διόρισε στη Βουλή και αυτός με την σειρά του συγγενικό του πρόσωπο

Μετά τον σάλο που ξέσπασε με τον διορισμό της κόρης του Β. Πολύδωρα, όντας μία μόνο μέρα πρόεδρος της Βουλής, φαίνεται πως οι διορισμοί συγγενών καλά κρατούν.

Σύμφωνα με τη “Δημοκρατία”, ο Γ. Τραγάκης βόλεψε στη Βουλή την αδελφή του γαμπρού, την οποία διόρισε ως μετακλητή υπάλληλο.

Όπως μαρτυρά το ΦΕΚ 381 τεύχος ΥΟΔΔ με ημερομηνία 7/8/2012, δέκα μέρες μετά την αποκάλυψη διορισμού της κόρης του Β. Πολύδωρα, ο κ. Τραγάκης προχώρησε σε τέσσερις προσλήψεις μετακλητών υπαλλήλων. Η μία εξ αυτών αποκαλύπτεται πως είναι αδελφή του γαμπρού του. Ωστόσο, σύμφωνα με υπαλλήλους της Βουλής αυτό δεν είναι το μόνο συγγενικό πρόσωπο που έχει διορίσει ο κ. Τραγάκης καθώς ο γαμπρός του είναι ήδη μόνιμος υπάλληλος στη Βουλή εδώ και μερικά χρόνια!

Μάλιστα, σύμφωνα με υπαλλήλους της Βουλής, εργαζόταν ως μετακλητός στο γραφείο του πριν το 2009. Και είχε κι αυτός επωφεληθεί της επονομαζόμενης και ως ρύθμισης Σιούφα, την οποία υπερψήφισε διακομματικά, η Ολομέλεια της Βουλής τον Ιούνιο του 2008.

Με βάση την εν λόγω ρύθμιση μπορούσαν να μονιμοποιηθούν όλοι οι μετακλητοί ή αποσπασμένοι στα γραφεία των κοινοβουλευτικών κομμάτων, των πρώην πρωθυπουργών, των αντιπροέδρων, του προέδρου και άλλων υπηρεσιών της Βουλής που προσελήφθησαν έως τις εκλογές του 2009.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα