Μητσοτάκης: Κάθε φορά που βρίσκονται σε αδιέξοδο, εξαγγέλλουν και μία εξεταστική

Meeting of New Democracy parliamentary group at the Greek Parliament, Athens, Greece, on March 16, 2017. /      , ,  16 , 2017
Meeting of New Democracy parliamentary group at the Greek Parliament, Athens, Greece, on March 16, 2017. / , , 16 , 2017 MENELAOS MYRILLAS / SOOC

Σε αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση απέδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ για εξεταστική για την υγεία και επανέλαβε ότι μόνη λύση είναι οι εκλογές

Για προσπάθεια αλλαγής της ατζέντας μέσω της κατάθεσης πρότασης για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας, κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Υποστήριξε ότι κάθε φορά που η κυβέρνηση βρίσκεται σε αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση, εξαγγέλλει και μία εξεταστική και επανέλαβε ότι μόνη λύση για τη χώρα είναι οι εκλογές.

“Η κ Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα παράγει εδώ και μήνες ανασφάλεια και αβεβαιότητα στο εσωτερικό. Η αξιολόγηση δεν κλείνει. Η εμπιστοσύνη των πολιτών εξανεμίζεται. Η ύφεση επέστρεψε. Οι επενδύσεις δεν έρχονται. Και τώρα τελευταία υπάρχει και εξαγωγή τρομοκρατικών δεμάτων στο εξωτερικό”, ανέφερε ειδικότερα σε δήλωση του ο κ.Μητσοτάκης.

“Η χώρα είναι μετέωρη. Και πάει να γίνει παρίας. Δεν θα το επιτρέψουμε.

Η ανασφάλεια κυριαρχεί παντού. Οι κίνδυνοι μεγαλώνουν.

Οι κυβερνώντες επιδεικνύουν και ανικανότητα και επιπολαιότητα και πολιτική ανεντιμότητα”, συνέχισε.

“Κάθε φορά που βρίσκονται σε αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, εξαγγέλλουν και μια εξεταστική επιτροπή - όπως σήμερα για την υγεία”, υποστήριξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τόνισε:

“Η θέση μας είναι κρυστάλλινη: Διαφάνεια για όλα, διαφάνεια παντού και για τα πάντα.”

Πρόσθεσε όμως ότι: “Αυτό που έχει όμως κυρίαρχη σημασία και το ζητά με αγωνία η κοινωνία είναι η έξοδος από την κρίση. Αγωνιζόμαστε δυναμικά και δημιουργικά γι' αυτό. Και ξέρουμε ότι η μόνη λύση είναι εκλογές - εκλογές το ταχύτερο. Γιατί δεν αξίζει στην Ελλάδα μας να μπει σε περιπέτεια και να τα χάσει όλα επειδή κυβερνάται από παρακμιακές δυνάμεις. Δυνάμεις που θέλουν να κρατήσουν την εξουσία με οποιοδήποτε κόστος για τους πολίτες”, καταλήγοντας: “Εμείς είμαστε έτοιμοι. Έχουμε σχέδιο. Έχουμε τόλμη. Ενώνουμε τους Έλληνες. Και ξέρουμε πως το μέλλον δεν περιμένει”.

Μαξίμου: Κλαυσίγελος το διαφάνεια παντού. Προφανώς από τα «πάντα» εξαιρεί τα χαμένα πόθεν έσχες του

Με μια σκληρή δήλωση απάντησε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σε όσα ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης. “Ο Κυρ. Μητσοτάκης γνωρίζει ότι το αφήγημά του περί εκλογών πνέει τα λοίσθια -η δεύτερη αξιολόγηση ολοκληρώνεται. Το να αναζητά στηρίγματα σε... τρομοδέματα, "ανασφάλεια", "παρακμιακές δυνάμεις", κ.ά. αποδεικνύει, για μια ακόμα φορά, ότι είναι επικίνδυνος για τη χώρα και όχι για την κυβέρνηση” σημειώνει το γραφείου Τύπου και προσθέτει: “Προκαλεί κλαυσίγελο η «κρυστάλλινη θέση» του κ. Μητσοτάκη για «διαφάνεια για όλα, διαφάνεια παντού και για τα πάντα». Προφανώς από τα «πάντα» εξαιρεί τα χαμένα πόθεν έσχες του”.

πηγή φωτογραφίας: sooc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης

ADVERTISING

SHARE: