Μιχαηλίδης: ”Αποκυήματα της φαντασίας οι ισχυρισμοί Ζήγρα”

Μιχαηλίδης: ”Αποκυήματα της φαντασίας οι ισχυρισμοί Ζήγρα”
Ο Κύπριος πρώην υπουργός, Ντίνος Μιχαηλίδης

''Ανυπόστατους'' χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς του εξάδελφου του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου, Ντίνος Μιχαηλίδης. Τον εμπλέκουν στο σκάνδαλο των ΤΟRM -1

”Ανυπόστατους” ισχυρισμούς, χαρακτήρισε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου, Ντίνος Μιχαηλίδης, όσα διατύπωσε στην κατάθεσή του ο ξάδερφος του πρώην υπουργού Άμυνας της Ελλάδας, Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας.

Ο ξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου εμπλέκει τον Ντίνο Μιχαηλίδη στο σκάνδαλο για την αγορά των ΤΟRM -1, που είχαν δοθεί στην Κύπρο από την Ελλάδα ως αντιστάθμισμα για τη μεταφορά των πυραύλων S-300 στην Κρήτη.

Σε δήλωση του στο ΡΙΚ, ο κ. Μιχαηλίδης υποστήριξε: ”Πρόκειται για ανυπόστατους ισχυρισμούς και αποκυήματα φαντασίας. Μένω κατάπληκτος, είπε, από όσα αναφέρονται για το πρόσωπό μου”.

Σμπώκος: “Δεν έχω καμία σχέση”

Δήλωση διάψευσης της εμπλοκής του έκανε ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός κ. Γ. Σμπώκος, το όνομα του οποίου συνδέθηκε σε δημοσιεύματα με την κατάθεση του κ. Ν. Ζήγρα, εξαδέρφου του κ. Α. Τσοχατζόπουλου.

“Δεν έχω απολύτως καμία σχέση με ”μαύρο” χρήμα ή παράνομο πλουτισμό. Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ως απολογία του Νίκου Ζήγρα και αναφέρονται σε μένα δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Όταν κληθώ από τις δικαστικές αρχές θα το αποδείξω με στοιχεία”, δήλωσε ο κ. Σμπώκος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα