Μιχελογιαννάκης: Να αποσυρθεί η τροπολογία για τους πλειστηριασμούς

Κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων, Κοινωνικών Υποθέσεων, Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και Παραγωγής και Εμπορίου για την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου "Για τη διαπραγμάτευση και σύναψη δανειακής σύμβασης με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ΕSM)" την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων, Κοινωνικών Υποθέσεων, Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και Παραγωγής και Εμπορίου για την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου "Για τη διαπραγμάτευση και σύναψη δανειακής σύμβασης με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ΕSM)" την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιεί ότι δεν πρέπει να «ποινικοποιείται η λαϊκή κινητοποίηση» και ζητά νομική προστασία της πρώτης κατοικίας.

Τη διαφωνία του με την κυβερνητική τροπολογία για την αυτεπάγγελτη δίωξη όσων εμποδίζουν πλειστηριασμούς εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, προαναγγέλλοντας ότι θα ζητήσει απόσυρση της τροπολογίας από τον αρμόδιο υπουργό.

«Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ποινικοποιείται η λαϊκή κινητοποίηση» υποστηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος προανήγγειλε ότι θα παρέμβει στη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για τους πλειστηριασμούς και θα «παρακαλέσει» τον υπουργό Δικαοσύνης να αποσύρει την τροπολογία.

Ο κ. Μιχελογιαννάκης θα ζητήσει μάλιστα να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για την προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κοντονής: Η τροπολογία για πλειστηριασμούς δεν συνδέεται με την πρώτη κατοικία

Ένταση στο Ειρηνοδικείο Αθηνών- Διαδηλωτές προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο

Φυλάκιση για όποιον παρεμποδίζει πλειστηριασμούς

ADVERTISING

SHARE: