Μίνι ‘ανασχηματισμός’ και στην κοινοβουλευτική ομάδα

Μίνι ‘ανασχηματισμός’ και στην κοινοβουλευτική ομάδα

Σε αλλαγές στους επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας δεν αποκλείεται να προχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας στην συνεδρίαση του σώματος που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα. Διαβουλεύσεις αναμένεται να γίνουν και μέσα στο Σαββατοκύριακο

Συνεδριάζει το απόγευμα της Δευτέρας η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό έχουν προκύψει κενές θέσεις που πρέπει να αναπληρωθούν.

Ο Σωκράτης Φάμελλος υπουργοποιήθηκε οπότε έχει μείνει κενή μια θέση κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει μια ανανέωση προσώπων γενικότερα.

Δεν θεωρείται απίθανο, σύμφωνα με πληροφορίες, να υπάρξουν μικρές αλλαγές και στα προεδρία ορισμών Επιτροπών της Βουλής.

Αυτό που πρέπει να συνυπολογιστεί στον «ανασχηματισμό» της κοινοβουλευτικής ομάδας που προετοιμάζεται είναι πως αρκετοί πρώην υπουργοί, πλέον  αναμένεται να επιστρέψουν με πιο δυναμικό ρόλο στα βουλευτικά έδρανα.

Δεν αποκλείεται η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας να ξεκινήσει με εισήγηση του πρωθυπουργού, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται οι προτάσεις του για τα νέα πρόσωπα που θα τεθούν σε θέσεις «κλειδιά» της ΚΟ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα