Μήνυμα ενότητας από την Γεννηματά

Μήνυμα ενότητας από την Γεννηματά
Celebratory event for the 43rd anniversary of the founding of the Panhellenic Socialist Movement, in Athens,Greece on Sep. 3, 2017 / 43 , 3 , 2017. Alexandros Michailidis / SOOC

Μήνυμα συσπείρωσης προς όλες τις πλευρές έστειλε η Φώφη Γεννηματά, επιθυμώντας να σταματήσει η δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ των υποψηφίων για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία

Να ρίξει τους τόνους της αντιπαράθεσης ανάμεσα στους υποψηφίους για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, προσπαθεί με μια σύντομη, ενωτική δήλωση της η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έστειλε μήνυμα προς όλες τις πλευρές που συμμετέχουν στον νέο φορέα, σημειώνοντας με νόημα πως σε αυτή την προσπάθεια “είμαστε συναγωνιστές, στην κοινή πορεία, στον κοινό στόχο, για τη δημιουργία της μεγάλης προοδευτικής παράταξης, πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων.

Τις προηγούμενες ημέρες, με αφορμή τις δημόσιες αψιμαχίες μεταξύ των υποψηφίων σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών, αλλά και τις συνθήκες που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η ηλεκτρονική ψηφοφορία, η ένταση είχε χτυπήσει κόκκινο, απειλώντας να κλονίσει την θετική εικόνα που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις για το εγχείρημα.

Στην τάση αυτή αναφέρθηκε και η Φ.Γεννηματά, υποστηρίζοντας ότι “Καθημερινά επιβεβαιώνεται όπως αποτυπώθηκε και στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, ότι η κοινωνία αγκαλιάζει όλο και περισσότερο το εγχείρημα για τη μεγάλη Κεντροαριστερά. Δική μας ευθύνη είναι να ανταποκριθούμε στην απαίτηση των πολιτών, να ενισχύσουμε την δυναμική του εγχειρήματος και να πετύχουμε την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή. Χωρίς μεμψιμοιρίες και δευτερεύουσες αντιπαραθέσεις”.

Πλέον, τη λύση για την χρήση ή μη της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας θα δώσει η εταιρία κινητής τηλεφωνίας που έχει δείξει ενδιαφέρον να αναλάβει το έργο, με τις πληροφορίες του News247 να αναφέρουν πως δύσκολα θα αποδεχθεί να αναλάβει το ηλεκτρονικό κομμάτι της ψηφοφορίας, εάν η οργανωτική επιτροπή επιμείνει να θέτει ως προϋπόθεση την ψήφο εξ αποστάσεως.

(πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα