Μήνυμα Τσίπρα για το ‘Όχι’: Κορυφαία αντίσταση στο ευρωιερατείο της λιτότητας

Μήνυμα Τσίπρα για το ‘Όχι’: Κορυφαία αντίσταση στο ευρωιερατείο της λιτότητας

Τι έγραψε στο προφίλ του στο Twitter ο πρωθυπουργός, στο μήνυμά του για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου

«Το ΟΧΙ του λαού μας, κορυφαία πράξη αντίστασης στο ευρωιερατείο της λιτότητας, αλλά και στο κατεστημένο που σχεδίαζε το πνιγμό της χώρας προκειμένου να επιστρέψει», σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας μέσω Twitter, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τη διενέργεια του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει στις αναρτήσεις του ότι «ένα χρόνο μετά, συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Παλεύουμε να ξαναστήσουμε την Ελλάδα στα πόδια της, με τις λιγότερες δυνατές πληγές» και ότι «ανοίγουμε το δρόμο σε μεγάλες θεσμικές τομές για την Ελλάδα του 2021. Δίκαιη ανάπτυξη, δημοκρατία, δικαιοσύνη, προκοπή».

Οι αναρτήσεις του κ. Τσίπρα στο Twitter:

– «Το ΟΧΙ του λαού μας, κορυφαία πράξη αντίστασης στο ευρωιερατείο της λιτότητας»

– «αλλά και στο κατεστημένο που σχεδίαζε το πνιγμό της χώρας προκειμένου να επιστρέψει»

– «Ένα χρόνο μετά, συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Παλεύουμε να ξαναστήσουμε την Ελλάδα στα πόδια της, με τις λιγότερες δυνατές πληγές»

– «Και ανοίγουμε το δρόμο σε μεγάλες θεσμικές τομές για την Ελλάδα του 2021. Δίκαιη ανάπτυξη, δημοκρατία, δικαιοσύνη, προκοπή»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα