Μήνυση της ΛΑΕ σε Τόσκα – Κοντονή για τα επεισόδια στο Ειρηνοδικείο

Μήνυση της ΛΑΕ σε Τόσκα – Κοντονή για τα επεισόδια στο Ειρηνοδικείο
Διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών στον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Αθηνών. Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 (EUROKINISSI//ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) eurokinissi

Για «δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ» και «χούντα πλειστηριασμών» κάνει λόγο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Μήνυση σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και κατά παντός άλλου υπευθύνου για τα χθεσινά επεισόδια στο Ειρηνοδικείο, που χαρακτηρίζουν «δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ», κατέθεσαν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μαζί με τον Δημήτρη Στρατούλη και τον Θανάση Μπαρτζώκα,

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΛΑΕ «η ρίψη χημικών ουσιών σε ένα τέτοιο χώρο ισοδυναμεί με δολοφονική ενέργεια και είναι ευτύχημα ότι δεν θρηνήσαμε θύματα και είχαμε μόνο τραυματίες και λιποθυμίες».

Όσοι ισχυρίζονται ότι χθες στο Ειρηνοδικείο έγιναν πλειστηριασμοί, κατά δήλωση του Παν. Λαφαζάνη, «είναι πολιτικοί απατεώνες και επωμίζονται βαρύτατες ποινικές ευθύνες για πλαστογράφηση διαδικασιών, υφαρπαγή ιδιωτικής περιουσίας και παραπλάνηση. Πολύ περισσότερο, που κατά κωμικό τρόπο, οι ίδιες οι τράπεζες οικειοποιήθηκαν τα ακίνητα τα οποία οι ίδιες εκπλειστηρίαζαν».

«Στην χώρα», τόνισε ο Παν. Λαφαζάνης, «έχει επιβληθεί μια χούντα πλειστηριασμών η οποία καταργεί κάθε έννοια νομιμότητας και δημοκρατίας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα