Μητσοτάκης: Αδιανόητο να μένει η Αθήνα χωρίς λεωφορεία

Συνεδρίαση Τομεαρχών της Ν.Δ. υπό τον Πρόεδρο του Κόμματος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, 9/1/2018. (EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
Συνεδρίαση Τομεαρχών της Ν.Δ. υπό τον Πρόεδρο του Κόμματος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, 9/1/2018. (EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Με ανάρτησή του στο twitter o πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει πως "οι συνελεύσεις των εργαζομένων πρέπει να γίνονται τα Σαββατοκύριακα κι όχι σε ώρες αιχμής"

Την αλλαγή του χρόνου διεξαγωγής των γενικών συνελεύσεων των εργαζομένων του ΟΑΣΑ, προκειμένου αυτές να γίνονται Σαββατοκύριακο και μην συμπίπτουν με τις ώρες αιχμής, εξήγγειλε μέσω twitter, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας πως "είναι αδιανόητο η Αθήνα να μένει χωρίς λεωφορεία και να ταλαιπωρούνται οι πολίτες".

"Είναι αδιανόητο να μένει η Αθήνα χωρίς λεωφορεία από τις 11 ως τις 6 μμ και να ταλαιπωρούνται οι πολίτες επειδή οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ κάνουν εκλογοαπολογιστική συνέλευση. Οι συνελεύσεις αυτές πρέπει να γίνονται τα ΣΚ κι όχι σε ώρες αιχμής. Είναι από αυτά που θα αλλάξουμε αμέσως"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στάση εργασίας στα λεωφορεία σήμερα

ADVERTISING

SHARE: