Μητσοτάκης για Novartis: Σκανδαλολογία και λάσπη

Ομιλία του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στον Πύργο, Πέμπτη 1/2/2018. (EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)
Ομιλία του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στον Πύργο, Πέμπτη 1/2/2018. (EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ) EUROKINISSI

Δεν μπορεί να υπάρξει συναίνεση όταν η πολιτική ζωή του τόπου βουλιάζει στην σκανδαλολογία και τη λάσπη δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ

Έμμεσες αναφορές στο σκάνδαλο της Novartis έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ υπό τη σκιά των πέντε ονομάτων πρώην υπουργών της ΝΔ (Γεωργιάδη, Αβραμόπουλου, Σαλμά, Λυκουρέντζου) και του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά που εμπλέκονται σύμφωνα με τη δικογραφία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετέχοντας σε συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τελετής βράβευσης του 2ου διαγωνισμού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας στο Μέγαρο Μουσικής, σημείωσε ότι είναι πολιτικός που πιστεύει στη συναίνεση αλλά κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν δείχνει τέτοια διάθεση καθώς όπως τόνισε «όταν η πολιτική ζωή του τόπου βουλιάζει στη σκανδαλολογία και στη λάσπη είναι δύσκολο να υπάρξει συναίνεση».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την οικονομία επανέλαβε τις δεσμεύσεις του για μείωση των φόρων και τόνισε πως «η επόμενη κυβέρνηση θα είναι αδιαπραγμάτευτα μεταρρυθμιστική».

«Δεν θα ανεχτώ προσωπικές ατζέντες και εσωκομματικές ισορροπίες», ξεκαθάρισε υπογραμμίζοντας με έμφαση πως το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της ΝΔ είναι αδιαπραγμάτευτο.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως η Ελλάδα χρειάζεται να συνεχίσει ένα μεταρρυθμιστικό σοκ που θα συμπυκνώνεται σε μεταρρυθμίσεις ελληνικής ιδιοκτησίας.

«Καθώς το τρίτο πρόγραμμα πλησιάζει στο τέλος του και η ελληνική οικονομία μετά θα είναι εκτεθειμένη στις αγορές, πρέπει να γίνουν αλλαγές που θα τις αγκαλιάζει το πολιτικό σύστημα και η ελληνική κοινωνία», συνέχισε και επισήμανε την ανάγκη δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας μέσα από μία έκρηξη επενδύσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπόθεση Novartis: Τα πρώτα στοιχεία της δικογραφίας

Αδ. Γεωργιάδης: Σκευωρία του Πολάκη οι υποθέσεις Novartis και ΚΕΕΛΠΝΟ

Υπόθεση Novartis: Μηνύσεις προανήγγειλε ο Αντώνης Σαμαράς

ADVERTISING

SHARE: