Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση καταργεί το taxibeat και συντάσσεται με τις συντεχνίες

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση καταργεί το taxibeat και συντάσσεται με τις συντεχνίες
Συνεδρίαση των Τομεαρχών της ΝΔ υπό τον πρόεδρο κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017 (EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Κάλεσμα στον πρωθυπουργό να ακυρώσει τις σχετικές νομοθετικές πρωτοβουλίες του υπουργείου μεταφορών για το χώρο των ταξί. Επίθεση Μητσοτάκη για ταύτιση κυβέρνησης με «συντεχνιακά συμφέροντα μιας μειοψηφίας συνδικαλιστών»

Τον πρωθυπουργό καλεί με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ «να σταματήσει κάθε σχέδιο που ακυρώνει στην πράξη αυτή την καινοτόμο πλατφόρμα» αναφερόμενος στην taxibeat και στο νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών και υποδομών. Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτίθεται στην κυβέρνηση ότι «ταυτίζεται με στενά συντεχνιακά συμφέροντα μιας μειοψηφίας συνδικαλιστών» ανοίγοντας εκ νέου μέτωπο με τους γαλάζιους συνδικαλιστές στο χώρο των ταξί και προσωπικά με το Θύμιο Λυμπερόπουλο.

Ολόκληρη η δήλωση Μητσοτάκη:

«Οι πολίτες έχουν ανάγκη από ποιοτικές υπηρεσίες μεταφοράς που να παρέχουν άνεση και ασφάλεια. Η κυβέρνηση τους το αρνείται. Επιχειρεί να καταργήσει επί της ουσίας το taxibeat μια πλατφόρμα που έχει αγκαλιαστεί από τους πολίτες και με την οποία συνεργάζονται οι μισοί οδηγοί ταξί. Η κυβέρνηση απεχθάνεται την αξιολόγηση, τις ελεύθερες επιλογές. Ταυτίζεται με στενά συντεχνιακά συμφέροντα μιας μειοψηφίας συνδικαλιστών που μας γυρνούν στο χθες . ο κ. Τσίπρας που παριστάνει τώρα ότι στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα και την καινοτομία θα πρέπει αν έχει ίχνος αξιοπιστίας να σταματήσει κάθε σχέδιο που ακυρώνει στην πράξη αυτή την καινοτόμο πλατφόρμα . Η ΝΔ στηρίζει το δικαίωμα των πολιτών να επιλέγουν και να αξιολογούν τις παρεχόμενες προς αυτούς υπηρεσίες. Οτιδήποτε άλλο συνιστά επιστροφή στο παρελθόν. Είμαστε με το δικαίωμα των πολλών στην ασφάλεια και στην ποιότητα γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα».


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα