Μητσοτάκης: Η παραγωγική Ελλάδα αναστενάζει

Μητσοτάκης: Η παραγωγική Ελλάδα αναστενάζει

Περιοδεία στη Μεταμόρφωση πραγματοποιεί ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος αναφέρθηκε στη συμφωνία του Eurogroup για το χρέος, τονίζοντας ότι από μόνη της δεν επαρκεί

Περιοδεία στη Μεταμόρφωση πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, ο κ. Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την ώρα που η Κυβέρνηση πανηγυρίζει για την απομείωση του χρέους, η παραγωγική Ελλάδα στενάζει υπό το βάρος της υπερφορολόγησης.

Επισκέπτομαι, σήμερα, την Μεταμόρφωση, ένα Δήμο στον οποίο είναι συγκεντρωμένες πολλές παραγωγικές ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Επιχειρήσεις οι οποίες, σήμερα, αντιμετωπίζουν πάρα πολλά προβλήματα. Όχι μόνο την υπερβολικά υψηλή φορολόγηση και το υψηλό κόστος ενέργειας, αλλά και την έλλειψη ξεκάθαρων χρήσεων γης.

Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, η χώρα χρειάζεται ένα εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο ελληνικής ιδιοκτησίας. Ένα σχέδιο, το οποίο θα μπορεί να ξαναβάλει μπροστά τις μηχανές της παραγωγικής Ελλάδας. Ένα σχέδιο, το οποίο από μόνο του θα μπορέσει να προσελκύσει επενδύσεις και να δημιουργήσει καλά πληρωμένες θέσεις απασχόλησης.

Η απομείωση του χρέους είναι καλοδεχούμενη. Από μόνη της, όμως, δεν είναι επαρκής για να θέσει την ελληνική οικονομία σε μια διατηρήσιμη τροχιά ανάπτυξης».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Μητσοτάκης

ADVERTISING

SHARE: