Μητσοτάκης: Καλοδεχούμενη η παρουσία Τσίπρα στη Βουλή για Καμμένο

Μητσοτάκης: Καλοδεχούμενη η παρουσία Τσίπρα στη Βουλή για Καμμένο
Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή στη Βουλή, την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) Eurokinissi

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας στο 6ο προσυνέδριο της ΝΔ αναφέρθηκε στην αναβολή της συζήτησης της γαλάζιας επερώτησης για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία, καλώντας και τον πρωθυπουργό να απολογηθεί

Καλοδεχούμενη η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή την επόμενη Δευτέρα, ημέρα για την οποία αναβλήθηκε η συζήτηση της γαλάζιας επερώτησης για τον Πάνο Καμμένο, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο 6ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στο ζήτημα που προκάλεσε σήμερα οξεία αντιπαράθεση Μαξίμου- ΝΔ μετά την επιστολή του Αλέξη Τσίπρα με την οποία ζητούσε την αναβολή της αυριανής συζήτησης, προκειμένου να απαντήσει στις κατηγορίες πως ταξιδεύει στο Παρίσι ώστε να μην είναι παρών την ώρα που ο κυβερνητικός εταίρος θα απαντά για την υπόθεση πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία.

Η ΝΔ εξαρχής είχε απαντήσει αρνητικά στο πρωθυπουργικό αίτημα για αναβολή, ωστόσο η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε κατά πλειοψηφία να πραγματοποιηθεί τελικά η συζήτηση την επόμενη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.

“Μετά  από 17 μέρες εμφανίστηκε επιτέλους ο κ. Τσίπρας  για να καλύψει τον κυβερνητικό του εταίρο στην πολυσυζητημένη υπόθεση της πώλησης στρατιωτικού υλικού από την  Ελλάδα  στη Σαουδική Αραβία”, δήλωσε ο κ.Μητσοτάκης.

“Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η παρουσία του κ. Τσίπρα στην Βουλή είναι καλοδεχούμενη την επόμενη Δευτέρα. Αφού αισθάνθηκε τέτοια ανάγκη να καλύψει τον κυβερνητικό του εταίρο θα τον περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να απολογηθεί και αυτός για μία σκοτεινή υπόθεση στην οποία εγείρονται μία σειρά από ερωτήματα” πρόσθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κατέληξε:

“Εξάλλου όπως το είχε πει και ο κ. Καμμένος “Μαζί με τον κ. Τσίπρα θα πάμε μέχρι το τέλος σφιχταγκαλιασμένοι”. Τους λέμε λοιπόν  ότι το τέλος δεν αργεί, θα έρθει πολύ σύντομα και μαζί και οι δύο θα υποστούν την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα